Healthy hotspot: Smoothie Company, Utrecht

Please select a featured image for your post

De healthy hotspot van deze week is Smoothie Company in Utrecht! Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.

Bijdragen aan een gezond eetpatroon, dat is wat Smoothie Company wil. We willen allemaal gezond leven, maar het moet vooral niet te lang duren voor al dat gezonds klaar is. Bij deze Utrechtse hotspots wordt al dat lekkers voor een duurzame gezonde lifestyle, snel ter plekke voor je klaargemaakt. Ideaal om mee te nemen!

De kaart bestaat uit groente- en fruitsmoothies (avocado, mango, ananas, appel, just saying), biologische superfoods, salades, verse broodjes, huisgemaakte soep en fairtrade koffie, maar ook healthy snacks sieren de menukaart. Heb jij wakame bread al eens geprobeerd? Dit biologische tarwebrood (tot wel 60{8b2d2b7742d064625dd675e455205c9f94af408606bf9775a4446b3a4a957abe} minder zout) is bij deze healty hotspot voorzien van een topping van sesamzaadjes én – natuurlijk – belegd met de lekkerste ingrediënten.

Naast de locatie in Utrecht, kun je ook in Den Haag, Amsterdam Noord, Rotterdam en Hilversum terecht voor je dagelijkse portie gezondheid. Gedroogd fruit (zonder toevoegingen), een tarwegrasshot, soep van Kromkommer, alles bij Smoothie Company draagt bij aan the natural lifestyle!

Waar: Lange Elisabethstraat 4, Utrecht
Website: www.smoothiecompany.nl

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply