Healthy lunchen bij DopHert in Amsterdam

Healthy lunchen bij DopHert in Amsterdam

De healthy hotspot van deze week is DopHert! Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.

Alles is 100% plantaardig – ei- en lactosevrij – en alles wordt er zelf gemaakt. Bij DopHert weet je dus precies wat er in je gerecht zit. Niks geen gekke toevoegingen. De hele dag kun je bij DopHert Vegan Food & Goods terecht voor biologische koffie, thee van de Teabar en verse sap. Uiteraard met een lekkere gezonde versnapering in de vorm van een cakeje of taartpunt (té lekker).

Healthy lunchen bij DopHert in Amsterdam

Ontbijten doe je er met verse zuurdesemboterhammen of granola en de lunch breng je door met een salade, DopHert burger of een lovely clubsandwich. Geen tijd voor een uitgebreide lunch date? Take-away! Je kunt zelfs van tevoren je bestelling doorbellen, zodat het op de gewenste tijd op je staat te wachten. DopHert Food & Goods heet niet zomaar zo. Je kunt namelijk hele fijne vegan cadeautjes vinden op dit adresje. Cosmetica, verzorgingsproducten, accessoires…noem maar op!

Waar: Spaarndammerstraat 49, Amsterdam
Website: www.dophertcatering.nl

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief