#HealthyTravelChallenge

#HealthyTravelChallenge

De leukste healthy hotspots, blogs over fit blijven tijdens je stedentrip én de allerleukste winacties. In november houden we de #HealthyTravelChallenge! Wanna join?

30 dagen lang lees je op Citystyleguide.nl artikelen op het gebied van health en travel, want ook tijdens je citytrip wil je natuurlijk wel een beetje fit blijven. Hoe zorg je daar nou voor en welke oefeningen zijn eenvoudig uit te voeren op je hotelkamer? Zo kun je zonder al te veel moeite je training toch een beetje op peil houden. Maar ook de leukste adresjes voor een smoothie, biologische winkeltjes en groene mode. In november staat Citystyleguide in het teken van health. Want zo vlak voor de decembermaand – waarin we elk jaar natuurlijk weer veel te veel eten – willen we wel een beetje bewust leven.

Join & win
Het leukste nieuws? Jij kunt meedoen én hele leuke prijzen winnen! Want, gebruik jij in de maand november de hashtag #healthytravelchallenge dan maak je kans op onder andere een gezond ontbijtje voor twee op een toffe locatie, hele fijne schoenen, een beauty & health supplement, en meer! Hoe vaker je de hashtag gebruikt, hoe meer kans je maakt om te winnen. Easy peacy! Doe jij mee? Laat het ons nu al weten op Instagram & het event op Facebook!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief