Hot Flow Yoga + win een 5-rittenkaart

Hot Flow Yoga + win een 5-rittenkaart

Yoga is hot en Hot Flow Yoga al helemaal. Het is er namelijk heerlijk warm, waardoor je je – met een beetje inlevingsvermogen – op een tropisch eiland waant. Natuurlijk zweet je niet alleen van de warmte, ook de yoga-oefeningen zijn een ware exercise. We vertellen je alles over deze boutique yogaschool én je kunt een 5-rittenkaart winnen!

Hot Flow Yoga

De infraroodlampen zorgen ervoor dat het in de yogastudio tussen de 35°C – 38°C is. Tijdens de oefeningen voelt het alsof de zon de warmte op je schijnt, waardoor het natuurlijk aanvoelt. Natuurlijk moet je wel tegen een beetje warmte kunnen, maar dan heb je wel wat. Door deze manier van verwarmen worden je spieren namelijk een stuk soepeler. Sta je zomaar ineens in de Downward Dog. Ik dacht dat ik hem kon, maar de lerares – en eigenaar van de yogaschool in de Jordaan – is er als de kippen bij om me in de échte Downward Dog positie te helpen. Weer wat geleerd.

Hot Flow Yoga + win een 5-rittenkaart

Stiekem heb ik nog nooit echt aan yoga gedaan, op het nastuntelen van een YouTube-video na dan. Gelukkig let niemand van de andere deelnemers op je. Natuurlijk checkt de teacher of je de oefeningen goed doet, en dat moet ook wel. Bij Hot Flow Yoga is het heel belangrijk dat je de oefeningen juist uitvoert en daar helpen ze je dan ook bij. Kun of wil je iets niet, dan doe je het niet. Ik lig dan ook regelmatig uit te puffen op m’n matje, dat yoga zo’n echte sport was had ik eerlijk gezegd niet gedacht.

Boutique yogaschool

Je hoeft bij deze boutique yogaschool alleen maar te zorgen voor je eigen outfit, (een strakke sportbroek en een topje is het fijnst), de rest regelen zij. Zo staat er bij binnenkomst een grote kan water met munt, liggen de matjes al klaar en krijgt iedereen een handdoek. Alles is er tiptop in orde en hartstikke schoon. Het ruikt er zelfs heerlijk. Iedereen is stil en bezig in de oefeningen te gaan staan die de yogalerares vooraan op haar matje voordoet. De studio is klein en er doen maximaal 10 mensen per les mee. Dit maakt het extra persoonlijk en hierdoor krijgt iedereen de aandacht. Kaarsjes, een muziekje en de relaxte stem van de yogalereares. Beter kun je je dag niet beginnen, of afsluiten.

Hot Flow Yoga + win een 5-rittenkaart

Win een 5-rittenkaart

Yes! Speciaal voor jullie mag ik een 5-rittenkaart van Hot Flow Yoga weggeven. Hoe leuk is dat?! De winnaar krijgt een account en kan zijn of haar lessen zelf inplannen op de website van Hot Flow Yoga. Een mooie kans om deze manier van yoga zelf uit te proberen. Doe je mee? Stuur dan snel een mailtje naar info@citystyleguide.nl o.v.v. Hot Flow Yoga en laat weten waarom jij graag wil winnen. Succes!

Locaties

Rivierenbuurt: Amstelkade 107A, Amsterdam
Zuid: Koninginneweg 221, Amsterdam
Jordaan: 1e Looiersdwarsstraat 17, Amsterdam

Website: www.hotflowyoga.nl

Niet gewonnen? Tot en met eind maart kun je met deze kortingscode goedkoop een 10-rittenkaart voor Hot Flow Yoga kopen.

Beeld: Hot Flow Yoga

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief