Hotdogs bij Bulls and Dogs

Hotdogs bij Bulls and Dogs

Bulls and Dogs in Amsterdam heeft niet alleen goede hotdogs, maar ook hélé goede milkshakes en zoete aardappel friet. Ook kun je er lekker lang natafelen met een fijne cocktail.

Hotdogs bij Bulls and Dogs

Deze hotspot has it all. Bulls and Dogs heeft een tof en gezellig interieur en zorgt ervoor dat je niet meer naar buiten wil. Dat komt natuurlijk ook door het eten, want man wat zijn de hotdogs lekker. De worstjes, gemaakt door een lokale slager uit de stad, zijn volgens eigen recept en hebben allemaal hun eigen smaak. Hier geen klef, zacht bolletje waar de worst tussen gepropt is, maar een Duits pretzel broodje voor een extra bite. Er zijn zelfs glutenvrije broodjes.

Hotdogs bij Bulls and Dogs

Je hebt The Classic Doc al voor 5 euro, deze hotdog is met huisgemaakte mosterd-ketchup. Maar je kunt het zo gek niet bedenken of Bulls and Dogs heeft het. Want hoe goed klinken The Bacon & Chips Dog en The P. Sherman Dog (met zalm en limoen)? Alle hotdogs worden geserveerd met kool, zelfgemaakte saus en toppings. Ook kun je er gebakken uienringen, friet en salades bijbestellen om het helemaal af te maken.
Wil je er ook wat bij drinken (uiteraard!)? Dan kun je net zo goed voor een combo gaan. Zo is er een hele lijst waar je uit kunt kiezen met hotdogs én drankjes voor een speciaal tarief. Gek op burgers? Dan hoef je niet direct te vertrekken, dan ga je gewoon voor de Banger Burger. Je krijgt een zacht pretzelbroodje met tomaat, knapperige sla, rode ui, een huisgemaakt sausje en een worst van de grill. Eat your heart out!

Hotdogs bij Bulls and Dogs

Freakalicious milkshakes

Vergeet er vooral geen lekkere side dish bij te nemen. Tip: ga voor de sweet potato fries of de curly fries! Of allebei natuurlijk. Hadden we al gezegd hoe geweldig de Freakalicious milkshakes zijn? Met namen als Silly Strawberry Passion, Insane Chocolate Devotion en Big Banana Bash kun je ze niet overslaan. Inclusief de nodige spikkels en sparkles en met een ‘shot of booze’, warme chocolade of biscuits extra te bestellen. Bulls and Dogs zit aan de Van Woustraat én in de Foodhallen. Eet smakelijk!

P.S. Spot jij het patroontje van de hotdogs in het interieur? Check de muur waar de milkshakes voor staan.

Waar: Van Woustraat 58, Amsterdam
Website: www.bullsanddogs.com

In Utrecht eet je bij Dogma hotdogs die finger licking good zijn!

Beeld: Bulls and Dogs

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief