Hotel Costes Parijs

Hotel Costes Parijs

Bij Hotel Costes ben je aan het juiste Franse adres voor een nachtje in een famous art hotel. Gilbert en Jean-Louis Coste creëerden dit luxe hotel in het 19e-eeuwse pand aan de Rue Saint-Honoré (oftewel: fashion district). De knusse, luxe, kamers zijn ingericht met het oog op detail.

Een wellnesscenter, hamam, suana, massagesalon en fitnesscentrum maken het hotel tot een waar walhalla. Maar daar moet je wel iets voor over hebben; in het laagseizoen beginnen de kamerprijzen vanaf 500 euro.

Voor dat geld geniet je wel van volop luxe en heb je kans een Hollywoodster tegen het bekende lijf te lopen in de fijne bar (met in het weekend een DJ), in de parfum Boutique of in het goede restaurant. De kamers zijn voorzien van een snel wifi-netwerk, een flat screen tv, iPhone dock, Blue Ray DVD, en een cd speler.

239-241 Rue Saint-Honoré, Parijs
www.hotelcostes.com

Beeld: Hotel Costes

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief