Your home away from home: Element Amsterdam

Element hotel kamer

In de decembermaand van huis zijn kan heel leuk zijn, maar in een grote hotelkamer soms ook een béétje eenzaam. Het Element hotel Amsterdam heeft dan ook iets heel leuks bedacht om your home away from home te zijn tijdens jouw citytrip in Amsterdam!

Kerst Swop Shop

Kerst Swop Shop in het Element Hotel

Op de eerste verdieping – naast de woonkamer, oftewel het ontbijtgedeelte – heeft het Element hotel een speciale Kerst Swop Shop gecreëerd voor de decembermaand. Deze ‘shop’ bestaat uit vakjeskasten (je kent ze wel) vol kerstdecoratie: een Rudolf vol glitter, kerstboompjes, kerstsokken, sterren, kerstmutsen, kussens en decoratiepakjes. Hier mag je zelf spulletjes uit pakken om je hotelkamer mee te versieren zodat je je helemaal thuis voelt in het hotel!

Kim kerst Element

Dat is dan ook precies wat het Element uitstraalt: een home away from home. Dat dat zo is, kan ik beamen. Afgelopen donderdag mocht ik er een nachtje slapen en ik moet zeggen, het superzachte Heavenly bed sliep nog beter dan mijn eigen bed. Veel beter. We begonnen onze staycation in de relaxruimte van de Swop Shop, waar elke maandag- tot en met donderdagavond een ‘happy hour’ gehouden wordt. Alle gasten mogen dan gratis een drankje en hapje (lees: bitterballen en Hollandse drop) komen doen. Nu was dat natuurlijk extra gezellig met alle kerstversiering!

Element Hotel Amsterdam

Overigens is er in het hotel ook een sportschool die 24/7 open is, kun je alle kerstkransjes er gelijk af sporten. Daarnaast is er een wasruimte waar gasten zelf hun was kunnen doen en zijn er vergaderruimtes. Voor de rooftop was het nu iets te koud, maar in de zomer is het de ideale plek voor een wijntje. Het Element is een groen hotel, zo zijn de lampen gemaakt van karton en is het eten dat ze in het restaurant serveren zo gezond mogelijk. Alle hotelkamers beschikken over een bank én keukentje, waardoor het nog huiselijker aanvoelt. Vervelen doe je je er nooit, want door de locatie op het Gelderlandplein zitten er genoeg winkels om de hoek. Kun je gelijk je kerstinkopen doen. Merry Christmas!

Waar: Arent Janszoon Ernststraat 577, Amsterdam
Website: www.elementamsterdamhotel.nl

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply