Hotel Not Hotel, Amsterdam

 

hotelnothotel

Hotel Not Hotel is een hotel als geen ander. Overnachten in dit hotel is een ware ervaring. Je vindt er tien verschillende soorten kamers. Elke kamer is als een kunstwerk met elk zijn eigen naam, verhaal en ontwerper.

Amsterdam tram cart
Amsterdam tram cart

De kamer die het meest verbonden is met de stad waarin het hotel zich bevindt is de ‘Amsterdam tram cart’.  Er zijn niet veel mensen die kunnen zeggen dat ze in een tram gelogeerd hebben, maar in deze ‘hotelkamer’ kan het. Je slaapt er in tramwagon nummer 965. Deze wagon is geheel gerestaureerd en getransformeerd naar een knusse slaapkamer voor twee. Zowel in als voor het trammetje vind je gezellige zithoekjes om tot rust te komen.

Bar Hotel not Hotel
Bar Hotel Not Hotel

En mocht je zin hebben in een drankje of een overheerlijke maaltijd, maak dan een stop bij Bar Hotel Not Hotel. Andere bijzondere kamers die dit hotel te bieden heeft zijn onder andere ‘the secretbook case’, ‘crow’s nest’ en ‘printed house’. Krijg je na het bekijken van al deze prachtige kamers last van keuze kriebels? Dan boek je toch gewoon het hele hotel voor jezelf! Het hotel is namelijk voor een of meerdere nachten af te huren voor gezelschappen. Ook het organiseren van speciale evenementen valt onder de vele mogelijkheden die dit hotel te bieden heeft.

Waar: Hotel, Piri Reisplein 34, Amsterdam
Waar: Bar, Witte de Withstraat 38, Amsterdam
Website: Hotelnothotel.com

Tekst: Aniek de Jong
Beeld: Hotel not HotelDelen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief