Hotpod Yoga in Club Lite

Hotpod yoga in Club Lite

De healthy hotspot van deze week is Club Lite in Amsterdam. Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.

In Club Lite aan de Jan van Galenstraat kun je – natuurlijk – dansen, maar er staan ook andere evenementen op de agenda. Zo kun je er Hotpod Yoga lessen volgen! Hoe leuk is het om in een nightclub een lesje yoga te volgen? Deze vorm van yoga is toegankelijk voor iedereen, van beginners tot mensen die yoga al aardig onder de knie hebben.

Hotpod yoga in Club Lite

De lessen worden dagelijks gegeven, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geen tijd voor een ontspannen uurtje hebt. Je hoeft je overigens niet bang te zijn dat je het koud krijgt, de lessen vinden plaats in een warme omgeving van zo’n 37(!) graden. Rust, een warme sfeer en opwarming van de spieren, flexibiliteit en zuivering is het resultaat. Wanneer mogen we?

Waar: Jan van Galenstraat 24, Amsterdam
Website: www.clublite.nl & www.hotpodyoga.com

Beeld: Photographer Credit: Ed Reeve & Hotpod Yoga 

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief