Nieuwe hotspot: Bananas food shop in Utrecht

Nieuwe hotspot: Bananas food shop in Utrecht

Bananas! De Twijnstraat in Utrecht is een nieuwe hotspot rijker. Bij Bananas food shop kun je terecht voor Aziatische maaltijden en snacks én voor een kop koffie van branderij Boot uit Baarn. Mét een plakje bananancake of worteltaart. Als dat geen goed begin van je dag is.

Bananas food shop

Je gaat naar de nieuwe winkel voor huisgemaakte stomendhete Chinese bapao’s, frisse Vietnamese lenterollen, broodjes met lekker Aziatisch beleg en gezonde Aziatische salades. Het vlees komt van de Utrechtse biologische slager Gerrit Takke en er zijn ook biologische frisdanken en sapjes. Tip: als je met je eigen mok koffie of thee komt halen, krijg je 20 cent korting.

Nieuwe hotspot: Bananas food shop in Utrecht
Aziatische gerechten

De Aziatische gerechten bij Bananas zijn zowel traditioneel als fusion en modern. Je kiest uit wat je lekker vindt en neemt het mee naar huis, kantoor of het park. Eigenaressen en zussen Linda en Kim zijn opgegroeid in Limburg boven het Chinese restaurant van hun ouders. Omdat ze enthousiast worden van lekker eten en drinken, zijn ze Bananas begonnen. Zo kan iedereen van hun lekkere eten genieten. Al het vlees en alle eieren die gebruikt worden, zijn biologisch en alle gerechten en sauzen zijn huisgemaakt. De bapao’s worden bereid volgens familierecept.

Nieuwe hotspot: Bananas food shop in Utrecht

Foodies Kim en Linda vragen zichzelf wel tien keer per dag af wat ze zullen gaan eten. Er gaan dus maar weinig momenten voorbij dat ze niet aan snacks, lunches en diners denken. Nu kunnen ze hun enthousiasme met ons delen! Naast al het eten en drinken, slaag je er ook voor Aziatische cadeautjes en mooie verpakte Chinese theeën. Zo hebben ze ook serviezen van Tokyo design, dat helemaal perfect bij de winkel past.

Fun fact: Waar de naam Bananas vandaan komt? Kim en Linda zijn naar eigen zeggen bananas: “Geel van buiten, wit van binnen”.

Waar: Twijnstraat 39, Utrecht
Open: Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 19.00 uur
Website: www.bananasutrecht.nl

Ben je een weekendje in Utrecht? Bekijk dan onze handige tijdsplanning voor jouw stedentrip naar Utrecht! 

Beeld: Bananas

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief