Hotspot Moka Bros in Beijing

Hotspot Moka Bros in Beijing
Tijdens je stedentrip naar Beijing word je natuurlijk doodgegooid met Aziatisch eten. Ben je de rijst, vleesgerechten en dumplings even zat, dan kun je bij Moka Bros je healthy hart ophalen.

Hotspot Moka Bros in Beijing

Bij deze hotspot staan voornamelijk gezonde hapjes en maaltijden op de kaart, maar gelukkig ook wafels met ijs. Je kunt er ontbijten en lunchen, alles is er even lekker. De dag beginnen met een kop koffie, smoothie of sapje en je kunt er weer tegenaan. Lunchen doe je er met een sandwich, wrap (van spinazie of tomaat) of een fijne salade. Maar er zijn ook geitenkaasmuffins met pompoen, yoghurtjes met granola en smoothie bowls.

Hotspot Moka Bros in Beijing

Als toetje neem je een panna cotta, stukje carrot cake of een tarwevrij chocolade-hazelnoot cakeje. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse, gezonde producten zonder conserveringsmiddelen. Zo kun je zonder schuldgevoel alles van de kaart bestellen. Nou ja, bijna alles.

Hotspot Moka Bros in Beijing

Ondertussen zoek je met de wifi de volgende hotspot in Beijing op en blader je door de menukaart. Want waarom niet ook iets to go kiezen. Moka Bros bij The Place (waar wij waren) heeft een groot terras en ook binnen is genoeg plek om te vertoeven als het buiten te warm is. In Beijing zijn nog andere twee filialen: Moka Bros Sanlitun en Moka Bros Solana, voor als je in de buurt bent.

Hotspot Moka Bros in Beijing

Waar: East Front, Shop L139A, Guanghua St 9, Chaoyang, Beijing
Website: www.mokabros.com

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Reageren is uitgeschakeld