Hotspot Sticky Fingers in Amsterdam

Sticky Fingers Amsterdam
Sticky Fingers is dé hotspot waar je perfecte Instagram-foto’s maakt, want: roze muur en mooie bloemen. Oh en je kunt er ook terecht voor koffie en bites, niet geheel onbelangrijk.

Sticky Fingers

Een kek roze muurtje, dat is het eerste wat je ziet als je deze nieuwe plek binnenloopt. Aan de roze tegeltjes muur hangt het gezellige logo én de menukaart in een heel leuk lettertype. Op die fijne menukaart vind je de bites van Sticky Fingers: yoghurt met granola, muffins, mueslirepen, koekjes, kaassticks, quiches en taartjes. Die schattige taartjes staan in de vitrine op de toonbank. Peer, appel, chocolade, framboos (een leuk roze bolletje), lemon, meringue, het is er allemaal.

Ook koffiefanaten kunnen bij Sticky Fingers hun hart ophalen. Een flat white, latte macchiato, cappuccino, americano of espresso anyone? Ik ga op zondag voor een kokosmakroon – die overigens maar 1 euro is – en een verse muntthee. Eerlijk gezegd schrok ik wel even toen ik mijn muntthee (van 3 euro) kreeg, er dreven slechts een paar blaadjes munt in. Ik besloot te vragen of het muntplantje misschien op was, en dat bleek inderdaad het geval. Er werd direct een nieuwe plant van achter gehaald en we mochten zelf nog wat blaadjes plukken. Fijn!

Popcornmachine

De kokosmakroon is heerlijk én warm en het liefst ga ik terug om álle taartjes te proeven. Ook de popcorn uit de heuse popcornmachine – zo eentje als in de film – moet natuurlijk nog getest worden. Sticky Fingers zit overigens in het Conscious Hotel The Tire Station, maar heeft wel een eigen ingang. De sfeer is relaxed en je voelt je er direct thuis. Aan de bar bij het raam zit je – uiteraard – op een roze kruk naar buiten te turen, terwijl je aan de grote tafels met prachtige boeketten lekker een boekje leest of wat werkt op je laptop. Een must visit!

Waar: Amstelveenseweg 3, Amsterdam
Open: dagelijks van 7.00 tot 18.00 uur.
Website: www.stickyfingers.nl

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief