Hotspots aan De Veilinghavenkade in Utrecht

Hotspots aan De Veilinghavenkade in Utrecht

Er duiken steeds meer hotspots op aan de Veilinghavenkade in Utrecht en het kan dan ook niet anders dan dat we die met jullie delen! Sommige restaurants zaten er al een tijdje, anderen zijn spiksplinternieuw. Allemaal door de locatie heel goed te combineren met een dagje Utrecht of Jaarbeurs. Lees je mee?

Hotspots aan De Veilinghavenkade in Utrecht
Restaurant De Veiling

Hotspots aan De Veilinghavenkade in Utrecht
Heerlijk Italiaans eten mét uitzicht doe je bij De Veiling. Ga jij ook watertanden van carpaccio, ravioli en melanzana? Dan is dit jouw plek. Of je nou voor vlees, vis of pasta gaat, Italiaans is het zeker. Net als de desserts trouwens, de Taste of Tiramisu is to die for. Er is een speciaal driegangenmenu voor 27,50, maar je kunt de gerechten ook los bestellen. It’s up to you.
Veilinghavenkade 14, Utrecht
www.restaurantdeveiling.nl

De Pastabar

Hotspots aan De Veilinghavenkade in Utrecht
Nét geopend aan De Veilinghavenkade is De Pastabar. We zijn er afgelopen weekend gelijk gaan kijken én proeven om ons oordeel over deze nieuwe hotspot te vellen. Omdat De Pastabar nog maar een week open was, was het nog wel een beetje chaotisch. Zo moesten we vrij lang wachten op de kaart en kwam het drinken pas toen we het eten al op hadden. Ook vonden we vijf verschillende pasta’s voor een pastabar een beetje weinig, maar de bijzondere combinaties maken veel goed. Een simpele pasta met tomatensaus zul je er niet vinden (gelukkig) en de voorgerechten zijn super. Neem vooral de courgettesoep vooraf, heerlijk. Net als de carpaccio trouwens. Het interieur is mooi, de bediening vriendelijk en de prijzen zijn laag. Al voor tien euro heb je een goedgevulde pasta.
Veilinghavenkade 59, Utrecht
www.depastabarutrecht.nl

Beers & Barrels

Hotspots aan De Veilinghavenkade in Utrecht
Dé plek voor een vrijdagmiddagborrel, uitgebreid diner of snelle hap, met een menukaart waar je u tegen zegt. Naast overheerlijke burgers en bites, moet je ook als bierliefhebber bij – de naam zegt het al – Beers & Barrels geweest zijn. Met toetjes als blueberry cheesecake, pecan pie en chocoladetaart, blijf je makkelijk hangen. Ga je erna gewoon weer over op de borrel.
Veilinghavenkade 177, Utrecht
www.beersbarrels.nl

Beeld: CityStyleGuide en websites van de hotspots 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply