8x hotspots van Theresa van vegan tassenmerk Osier

Theresa van vegan tassenmerk Osier

Theresa van vegan tassenmerk Osier (www.osier.studio) is nog maar 27 jaar en heeft al haar eigen bedrijf. Ze is vegan en haar tassenlabel past dan ook perfect bij haar. De lievelingsplekken – all over the world – van Theresa Jentzsch zijn zó leuk, dat ik door haar tips zelf ook gelijk weer naar New York, Londen en Lissabon wil!

Ze heeft al veel van de wereld gezien en vier jaar geleden is ze van Duitsland naar Delft verhuisd. Alvast een tipje van de sluier voor het beste uitzicht: PARK in Lissabon. “Deze hotspot zit op het dak van een parkeergarage en is veel toffer dan dat het klinkt.”

Messenger Bag van vegan tassenmerk Osier

Lievelingsplekken Theresa van vegan tassenmerk Osier

“Mijn favoriete stad? Londen! En op de wishlist staat Dublin”, vertelt Theresa van vegan tassenmerk Osier. “Ik hou van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Dit is dan ook de reden dat ik al vier keer ben verhuisd. Ik heb op verschillende plekken in the UK, in Nederland en Parijs gewoond.”

Ontbijt

https://www.instagram.com/p/Bmjhy5HBXDN/?taken-by=champsdiner

“Champs diner in Brooklyn! Dit vegan restaurant serveert geweldige gehaktballen en ongelooflijke bosbessen pancakes! Je kunt er niet reserveren, maar het is zeker de moeite waard om ervoor in de rij te gaan staan.”
197 Meserole Street, Brooklyn, New York
www.champsdiner.com

Koffie en sapjes

https://www.instagram.com/p/Bl26MHGHPUl/?taken-by=teresasjuicery

“Zonder twijfel Teresa’s Juicery in Barcelona! De sappen zijn duur, maar een geweldige kater na een avondje stappen in Barca! De ‘Berlin’ is mijn favoriet, onder andere met sinaasappel, biet, mango en aardbeien.”
Restaurante Flax & Kale, Carrer dels Tallers, 74, Barcelona
www.teresasjuicery.com

Terras

“Het fijnste terras vind ik Pllek in Amsterdam. Hier zit je direct aan het water en heb je een prachtig uitzicht over Amsterdam.”
T.T. Neveritaweg 59, Amsterdam
www.pllek.nl

Beauty

“Babor Beauty Spa Kralingen in Rotterdam. Babor is een erg fijn natuur cosmeticamerk uit Duitsland.”
Oudedijk 139B, Rotterdam
www.baborinstitutemarinaroelofsen.nl

Winkel

Osier launch The Impact shop“The Impact Shop in Amsterdam. Zij hebben een mooie selectie van duurzame slow modemerken, waaronder onze tassen. Hier hebben wij ook onze opening gevierd.”
Molsteeg 8, Amsterdam
www.facebook.com/theimpactshop.nl

Sfeer

https://www.instagram.com/p/BmNuw6RBeVB/?taken-by=grangerandco

“Voor de beste sfeer ga ik naar Granger & Co. in Clerkenwell, Londen. Deze hotspot heeft geweldige cocktails en bites en heerlijke ontbijtgerechten.”
50 Sekforde Street, Clerkenwell, London
www.grangerandco.com

Cocktails

“The Gibson Bar in Londen heeft zulke unieke smaakcombinaties. Mijn favoriete drankje daar is Country Rose, een champagne cocktail. De live muziek op maandag maakt de ervaring compleet. ” 
44 Old Street, London
www.thegibsonbar.london

Diner

https://www.instagram.com/p/BnOWinznPz3/?taken-by=beyondsushinyc

“Voor een foodie zoals ik is het veel te moeilijk om slechts één vegan toprestaurant te noemen. Ik vind Beyond Sushi in Manhattan (vegan sushi!), 1847 in Manchester en Double Zero in New York alledrie geweldig!”
www.beyondsushi.com

Volg Theresa van vegan tassenlabel Osier ook op Instagram

Beeld: Theresa van vegan tassenmerk Osier 

Volg CityStyleGuide ook op Pinterest.

Vegan hotspots

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply