House of Watt: de huiskamer van Oost

House of Watt

Amsterdam-Oost is een toffe, gezellige hotspot rijker. House of Watt – aan de James Wattstraat – is een café, restaurant en kantoor, maar bovenal een gezellige ontmoetingsplaats.

House of Watt

Bij House of Watt kun je alles doen wat je thuis ook doet, maar dan gezelliger en met meer mensen om je heen. De huiskamer van Oost is namelijk een café, kantoor en restaurant in één. Wat jaren terug de lobby van het oude Casa400 was, is nu de ruimte van House of Watt. In het kantoor zijn 40 flexplekken die je dagelijks kunt boeken voor 25 euro. Je krijgt er – net als thuis – de hele dag koffie, thee, water en fruit én een gezonde lunch. Als je al dat zitten zat wordt, dan ga je toch even staan? Staande werkplekken zijn er ook! Zit je echt helemaal vast, ga dan voor de bureau-fiets.

Denk je: ‘Werken? Ik ga liever ontspannen!’ Dan ben je bij het café van House of Watt op de juiste plek. In deze ontmoetingsplek ontbijt of lunch je gezellig met vrienden en kennissen. Broodjes, koffie, salades, alles is er. Zodra het avond wordt, komen de lokale biertjes, wijntjes en borrelplanken op tafel en wordt er aan de volumeknop gedraaid. Hoe leuk is ook de naam van het restaurant: Firma Potschaft.

House of Watt

Dagelijks wordt er een verse maaltijd voor je gemaakte en je eet mee met de chef. Omdat Firma Potschaft een hekel aan weggooien heeft (heel goed!), wordt alles ingevroren dat op de dag zelf niet verkocht wordt. Later in de week wordt het verkocht als take away maaltijd. In het weekend is het ook een groot feest bij House of Watt. Dan kun je mosselen, Aziatisch eten en Côte de Boeuf verwachten. Natuurlijk inclusief een fijn muziekje. Zomers zit je er overigens heerlijk op het terras.

House of Watt
Kids & theater

Binnenkort kunnen de kleintjes ook bij de huiskamer van Oost terecht voor het Lab van James (medio oktober 2017). In de weekenden en de vakanties worden in Het Speelkwartier allerlei kinderactiviteiten georganiseerd, van theaterworkshops tot knutselen. Dan kun je zelf mooi even bijkomen met een lekkere lunch in het café. Ook opent binnenkort het theater, waar je ‘s avonds en in het weekend kunt ontspannen met films, stand-up comedy, AJAX en het Nederlands Elftal (op groot scherm).

Waar: James Wattstraat 73, Amsterdam
Website: www.houseofwatt.nl

Beeld: House of Watt

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief