IENS Insider Utrecht – eten op niveau

Simple Utrecht IENS Insider

IENS Insider Utrecht is een feit! Je kent IENS als handige ‘zoekmachine’ waar je snel een goed restaurant vindt. Sinds kort is de website verrijkt met IENS Insider. Via deze selectie vind je snel een restaurant van hoog culinair niveau. In grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en nu ook Utrecht kun je een IENS Insider selecteren.

Een restaurant wordt Insider door recensies én de waardering van bekende culinaire gidsen. Denk hierbij aan Gault Millau en Michelin. Een lokaal team van expert selecteert de restaurants aan de hand van een reeks vaste criteria. Kortom: door ‘Insider’ aan te vinken op de website of in de app van IENS vind je de beste restaurants.

Interieur Le Jardin Utrecht

De Insider restaurants worden geselecteerd doordat het restaurant een of meerdere Michelinsterren heeft of een vermelding in onder andere de Bib Gourmand van Michelin of Gault Millau. Daarnaast moet het restaurant ook minimaal een 8 op IENS hebben op basis van minimaal 25 recensies. Ook kan een restaurant Insider worden doordat het een 9 of hoger (minimaal 25 recensies) en een gemiddelde menuprijs van minimaal €35,00 of hoger op basis van drie gangen heeft.

Eten bij IENS Insider Utrecht

Wil je ook eten bij IENS Insider Utrecht? Wij mochten voorproeven bij twee geselecteerde restaurants: Le Jardin en Simple. Le Jardin is een prachtig groen restaurant aan de Mariaplaats dat wil laten zien dat groenten tof zijn. Hier voelt het alsof je in een binnentuin zit terwijl je geniet van mooie gerechten met groente als hoofdbestanddeel.

Desert restaurant Simple Utrecht

Restaurant Simple aan de Domstraat heeft iedere maand een ander, verrassend menu en is allesbehalve simpel. Alleen al het dessert bestond uit verschillende gangen – inclusief heel veel chocolade – en alles is er even lekker! Beide restaurants in Utrecht zijn echt een aanrader als je een keer bijzonder uit eten wilt of iets te vieren hebt.

Let’s get social! Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: IENS Insider Utrecht en CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief