IJshoorntje met koffie en chocolade bij The Cone Masters

IJshoorntje met koffie en chocolade bij The Cone Masters

Een ijshoorntje met koffie. Nee, geen ijs met koffiesmaakje maar échte koffie. Na je ervaring bij The Cone Masters wil je nooit meer een bakkie pleur zónder hoorntje. Oh, en om het nog beter te maken: in het hoorntje zit ook nog chocolade. Melk, puur of wit.

The Cone Masters

Bij The Cone Masters ervaar je de nieuwste trend op het gebied van koffie. Je krijgt er een ijshoorntje met koffie én chocolade. Melk, puur of wit. De smaken van koffie en chocolade smelten samen en als je ‘kopje’ op is, dan heb je het hoorntje nog als koekje na de koffie. Yum!

IJshoorntje met koffie en chocolade bij The Cone Masters

In Zuid-Afrika bestond deze bijzondere manier van koffie drinken al, maar nu hoef je geen vliegtuig meer te pakken om een cone cappuccino te proeven. Of een cone espresso… of een cone latte, klinkt goed toch? Je hoorntje wordt gevuld met witte chocolade, puur of melk, wat jij het lekkerste vindt. Daarna schenken ze de koffie er in en kan het genieten beginnen. Hadden we al gezegd dat door de warme koffie de chocolade door je koffie heen smelt? Enjoy!

P.S. The Cone Masters is een pop-upstore en is dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur open. Tot en met 18 juni 2017 kun je genieten van je hoorntje koffie en chocolade.

IJshoorntje met koffie en chocolade bij The Cone Masters

P.P.S. Vind je bij een Cornetto ook het chocoladepuntje het lekkerst? Gelukkig zit bij The Cone Masters de chocolade door het hele hoorntje. Maar, net als bij een Cornetto is het ook hier niet zo verstandig bij het puntje te beginnen…

Waar: Vijzelgracht 41, Amsterdam
Open: Dagelijks van 8.30 – 17.00 uur, t/m 18 juni 2017
Website: www.facebook.com/theconemasters

Ben je op citytrip in Amsterdam? Ga dan vooral bij deze hotspots de beste pizza’s van Amsterdam eten, bij deze tentjes ijs eten of bekijk onze tijdsplanning voor een weekendje Amsterdam. Zo hoef je geen hotspot meer te missen!

Beeld: The Cone Masters

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply