Inpaklijst vakantie: checklist voor op reis

Inpaklijst vakantie: checklist voor op reis

Inpaklijst vakantie: met deze checklist voor op reis zorg je ervoor dat er geen item ontbreekt in je koffer. Natuurlijk kun je – als er nog plek over is – nog meer spullen in je koffer proppen, dat doe ik zelf ook altijd. Maar het is ook altijd wel handig als je nog een beetje ruimte overhoudt voor nieuwe aankopen!

Inpaklijst vakantie

Je zocht vast op ‘inpaklijst vakantie’ omdat het nou eenmaal handiger is om een lijstje te printen en lekker af te kunnen strepen wat je gekocht of ingepakt hebt. Daarom leek het mij handig een gratis checklist te maken die geschikt is voor stedentrips en zonvakanties. Het allerbelangrijkste: je paspoort en medicijnen. Op de checklist is daarnaast genoeg ruimte over voor je eigen aantekeningen en hersenspinsels.

Gratis checklist voor op reis

Met deze gratis checklist voor op reis kun je alles zelf afvinken, op papier of digitaal. De vakantie checklist kun je hieronder openen en downloaden en vervolgens op je computer zetten en digitaal gebruiken of uitprinten en met pen de hokjes afvinken. Enjoy!

Hier kun je de vakantie checklist gratis downloaden: Inpaklijst vakantie pdf

printable vakantie checklist        printable vakantie checklist pagina 2

PS Gebruik je de #inpaklijstcitystyleguide en tag je @citystyleguide op Instagram dan maak je kans op deze canvas city bag!

City bag

Ben je al lid van mijn Facebookgroep voor reizigers? Hier lees je er meer over.

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: CityStyleGuide

Vind jij deze vakantie inpaklijst ook zo handig? Deel deze printable checklist voor op reis dan op Pinterest!

Inpaklijst vakantie

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply