Join the HealthyTravelChallenge

Join the HealthyTravelChallenge

Van 1 tot en met 30 november staat Citystyleguide in het teken van de HealthyTravelChallenge. Tijdens deze 30 day challenge maak je kans op vier héle leuke prijzen. Meedoen doe je door een foto op social media te posten met daarbij de #HealthyTravelChallenge.

Een foto van je groene sapje to go die je net bij een leuke sapjesbar gehaald hebt, een kiekje van de spa waar je op dat moment bent, een vegan burger op de gevoelige plaat, het kan allemaal. Het enige wat jij hoeft te doen is de foto posten op social media en daar de #HealthyTravelChallenge aan toe te voegen.

Join the HealthyTravelChallenge


In de maand november willen we zo vlak voor de feestmaand december natuurlijk nog even op onze lijn letten en hoe leuk is het om dat ook tijdens stedentripjes vol te houden. Hoe je dat doet lees je natuurlijk ook deze maand on the blog. Meedoen doe je dus door een foto te posten op bijvoorbeeld Instagram en daarbij de hashtag (#healthytravelchallenge) te vermelden. Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt. We doen alle namen van deelnemers in een bak en trekken de winnaars er vervolgens uit.

Nu wil je natuurlijk weten wat je kunt winnen…en dat gaan we nu verklappen! Tromgeroffel… We mogen schoenen van Sacha weggeven, een setje van twee hele fijne producten van Fountain, een gezond ontbijt voor twee bij Metropolitain én een set van twee Hamam towels. Hoé leuk is dat. De eerste winactie komt zondag online, dus stay tuned.

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief