Julie Meuriss, Lille

JulieMeurissTijdens je bezoek aan Lille mag het historisch centrum van Lille niet overgeslagen worden. De straatjes zitten vol leuke restaurants en boetiekjes. Zo is drie maanden geleden de boetiek Julie Meuriss geopend.

De leukste notitieboekjes, tassen en accessoires vind je in Boutique – atelier Julie Meuriss in de rue de la Clef. Al in 2006 – na haar studie fashion design – lanceert Julie Meuriss haar eerste clutchess- en tassencollectie. Inmiddels worden haar creaties in meer dan 50 winkels over de wereld (Frankrijk, Griekenland, Italië en zelfs Japan) verkocht én is haar boetiek in Lille een feit.

JulieMeuriss

In het schattige winkeltje in de Franse stad kun je terecht voor je eigen ’Julie Meuriss’. Hoewel de boutique niet groot is, oogt het door de inrichting wel ruim voor beaucoup de plaisir!

Waar: 46 rue de la Clef
Website: www.juliemeuriss.com
Webshop: www.juliemeuriss.bigcartel.com

 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief