Kanarie Club Amsterdam: van ontbijt tot uitgaan

Kanarie Club Pool Bar

In de Foodhallen in Amsterdam zit de Kanarie Club, een plek waar je kunt ontbijten én tot in de vroege uurtjes cocktails kunt drinken. Voor werk en meetings kun je er overdag prima terecht en er is zelfs een Pool Bar waar je na afloop een drankje (of twee) doet. Go, go go!

Kanarie Club

Kanarie Club Amsterdam

Vanaf half 9 (in het weekend half 10) tot 17.00 uur is er een All day breakfast en lunch met croissants, wentelteefjes, pannenkoeken, eggs benedict, sandwiches, burgers en salades. Na een avondje stappen kies je voor zwaarder geschut: de Ten Kater Brunch. American Pancakes, een English breakfast of Bao buns, alles om je er weer bovenop te helpen. Kun je gelijk blijven voor de bar bites en het diner.

Kanarie Club Foodhallen

Een driegangenmenu is altijd 32 euro, het viergangenmenu 39 euro en het vijfgangendiner 45 euro. Wat je kunt verwachten? Geitenkaas met mierikswortel, witvis, paddenstoelen met hazelnoten, kip, kazen en desserts van chocolade en mango. Wil je liever wat kleine hapjes die je zelf van de kaart kunt kiezen, dan zijn de bar bites ideaal. Hoe goed klinken de manchego burger, geitenkaasbitterballen en de tosti met ibérico ham en truffel?

Pool Bar

Kanarie Club Pool

‘s Avonds gaan de voetjes van de vloer en kun je een (vogeltjes)dansje wagen. Terwijl je beneden nog rustig kunt zitten en aan je wijntje kunt nippen, barst boven het feest (mét cocktails) los. Boven? Jazeker! Als je het bordje Pool Bar volgt en met de trap omhoog gaat (je ziet ’em gelijk), kom je op de dansvloer terecht. In het midden van de ‘dansvloer’ heeft de Kanarie Club een Pool gemaakt: een groot helderblauw zwembad, inclusief zwembadtrap. Zonder water hoor, je hoeft niet bang te zijn voor natte voeten. Aan alles is gedacht, er zijn zelfs – net als bij een echt zwembad – kluisjes voor je kleren. Ehh, spullen!

Waar: Bellamyplein 51, Amsterdam
Website: www.kanarieclub.nl

Beeld: Kanarie Club

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply