Kerstmarkt Amsterdam: dit zijn de leukste

Kerstmarkt Amsterdam

Op zoek naar een kerstmarkt Amsterdam? Het is weer bijna tijd voor de mooiste maand van het jaar. In december is het een en al gezelligheid: lichtjes, cadeautjes en heel veel lekker eten. Al dat leuks komt samen op een kerstmarkt en gelukkig zijn daar hele leuke van. Dit zijn onze favoriete kerstmarkten in Amsterdam!

Kerstmarkt Amsterdam
Sissy-Boy Kerstmarkt Amsterdam

Ook dit jaar wordt het Amstelveld in Amsterdam weer omgetoverd tot een winters shop festijn. Ieder jaar koop je hier de leukste kerstcadeautjes voor een klein prijsje, want heel veel Sissy-Boy items (van kleding tot interieur) zijn afgeprijsd op deze dag. Ook staan kraampjes van merken als Le Cafe Noir Studio (van Lizzy van der Ligt), Atelier des Femmes en The Darling Amsterdam. Uiteraard kom je op zaterdag 9 december ook al helemaal in de kerststemming door de fijne live muziek, bijbehorende glühwein en alle kerstballen.
Wanneer: zaterdag 9 december 2017 (van 10.00 – 18.00 uur)
Waar: Amstelveld 12, Amsterdam
Facebookpagina 

Kerstmarkt Amsterdam
Floor 17 Amsterdam

De hoogste kerstmarkt van Nederland vind je in het weekend van 16 en 17 december op het dak van het Ramada Hotel. Hoe leuk is het dat je op grote hoogte kunt genieten van een heerlijk kerstsfeertje? Je shopt cadeautjes voor onder de kerstboom terwijl je uitkijkt over Amsterdam vol kerstlichtjes. Natuurlijk is de kerstmarkt pas echt compleet met de Xmas beats én warme choco,  glühwein of een Xmas cocktail. Ook kun je op het dak een potje curling spelen. Heb je dat ooit op 85 meter hoogte gedaan? De curlingbaan en de winterse rooftop zijn vanaf 8 december 2017 tot 11 februari ook nog te bezoeken.
Wanneer: 16 (van 14.00 tot 20.00 uur) en 17 december (van 12.00 tot 18.00 uur) 2017
Waar: Staalmeesterlaan 140, Amsterdam
Facebookpagina

The Maker Market Amsterdam

Op zaterdag 23 december is er een speciale kersteditie van The Maker Market. Deze gezellige markt is er voor én door makers en wordt maandelijks georganiseerd. Op de 23e staat deze markt dus geheel in het teken van kerst. Handig voor last minute cadeautjes!
Wanneer: 23 december 2017 van 11.00 – 17.00 uur
Waar: Hannie Dankbaarpassage 39, Amsterdam
Facebookpagina

Past Present Parade

Lil’ Amsterdam organiseert op zaterdag 16 december de Past Present Parade in de Amstelpassage van Amsterdam Centraal Station. Dit is ‘not your average Christmas market’. Tijdens deze kerstmarkt zal er origineel entertainment zijn, unieke presentjes en natuurlijk staat het kerstgevoel centraal. Zo zijn er crazy carols, koek en cocktails, kun je dansen op de beats van dj’s (en het geluid van denderende treinen). Ook kun je een tattoo laten zetten, je toekomst laten voorspellen, je haar laten föhnen. Ook zijn er exclusieve kerstbomen van Bas Kosters en zeldzame wodka’s van Grand Central Spirits. Inderdaad: not your average Christmas market dus.
Wanneer: 16 december 2017 van 11.00 – 23.00 uur
Waar:
Stationsplein, Amsterdam
Facebook

Let’s get social!

Volg jij CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook?

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief