8x hotspots van Kimmylien van Universal Nails

Kimmylien Universal Nails

Kimmylien van Universal Nails in Amsterdam is gek op beauty, reizen en ondernemen. Je kunt haar kennen als eigenaresse van de salons Universal Nails op verschillende locaties in Amsterdam. Sinds kort heeft Universal Nails ook haar eigen serie op Linda.tv: Verenigde Nagels.

Wat in 2002 begon met een eerste nagelstudio aan de Kinkerstraat, is nu hartstikke groot geworden. Inmiddels zijn er zes salons van Universal Nails, waar je terecht kunt voor je nagels maar ook voor andere beautybehandelingen als massages en spraytans. Kimmylien Nguyen is naast hard werken gek op reizen en deelt haar 8 favoriete hotspots!

Kimmylien van Universal Nails

“Mijn favoriete stad is Ho Chi Minh in Vietnam, maar dit jaar wil ik graag nog naar Tokio en Santiago (Chili). Deze steden staan hoog op mijn wishlist.” Mijn favoriete winkel bevindt zich in LA. In een klein boetiekje in South Cost Plaza vind je de mooiste jurken.”

8x hotspots van Kimmylien van Universal Nails
Ontbijt

Kimmylien van Universal Nails
“Bij mij thuis. Ontbijt is ontzettend belangrijk voor mij en ik ontbijt altijd warm.”

Koffie en sapjes

Kimmylien van Universal Nails
“Buongiorno Espressobar in oud-west.”
Admiraal de Ruijterweg 23-27, Amsterdam
www.buongiorno-espressobar.nl

Terras

Kimmylien van Universal Nails
Pllek, met dubbel ‘l’ inderdaad, in Amsterdam-Noord. Je hebt zo’n mooi uitzicht op het IJ en je voeten in het grind en een drankje erbij maken het helemaal af.”
Tt. Neveritaweg 59, Amsterdam
www.pllek.nl

Sfeer

Kimmylien van Universal Nails
“Voor de beste sfeer ga ik naar de Foodhallen in Amsterdam. Ik doe altijd een rondje langs de Kanarie Club, Dim Sum Thing, Viêt View en eindig altijd bij de Gin Tonic bar. Ik word er altijd zo verwend.”
Bellamyplein 51, Amsterdam
www.kanarieclub.nl

Beauty

Kimmylien van Universal Nails
“Universal Beauty & Nails, aangezien ik het zelf heb opgericht om te zorgen dat vrouwen altijd en bijna overal terecht kunnen in Amsterdam (vijf filialen) voor hun uiterlijke verzorging.”
www.universal-nails.nl

View

Kimmylien van Universal Nails
“Voor het beste uitzicht ga ik naar Vancouver. Er is daar een spot waar je 45 minuten voor hiken en als je er uiteindelijk bent is het uitzicht op de natuur zo mooi, het lijkt dan net op een schilderij. De natuur is er zo mooi, da het bijna onwerkelijk is.”

Cocktails

Kimmylien van Universal Nails
“In Ho Chi Minh heb je Club Chill, op de 34e verdieping heb je een rooftopbar met een van de beste cocktails. Of de rooftopbar in Bangkok; Sirocco. Dit is weleens waar op de 64e, maar gelukkig hebben we nog altijd een lift.”
AB Tower, Tầng 26,, 76 Lê Lai, Bến Thành, Quận 1, Hồ Chí Minh
www.chillsaigon.com

Diner

Kimmylien van Universal Nails
“Het Wapen van Munster in De Rijp. Ze hebben de lekkerste steak! Het ziet er uit als een bar, maar de sfeer en het personeel zijn zo geweldig.”
Grote Dam 3, De Rijp
www.wapenvanmunster.nl

Volg Universal Nails ook op Instagram!

Beeld: Kimmylien van Universal Nails, websites hotspots, beeld Vancouver van Pixabay

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief