Kino Rotterdam: Filmhuis en restaurant

Kino Rotterdam: Filmhuis en restaurant

Filmhuis Kino draait niet alleen kwaliteitsfilms, maar is ook dé plek om een kwaliteitsmaaltijd te nuttigen. Voor óf na de film. Je avondje uit maak je compleet met een drankje aan de bar. Proost!

Filmtheater Kino

In de vier filmzalen van Kino worden diverse films getoond. Arthouse, blockbusters, klassiekers en shorts, alles komt aan bod. Een ding hebben de films gemeen: ze zijn van hoge kwaliteit. De vier spiksplinternieuwe bioscoopzalen hebben allemaal hun eigen look. Zo is Kino 1 de grootste en mooiste zaal, waar 210 stoelen in staan. De moderne zaal 2 is met 66 zitplaatsen een stuk kleiner en is geïnspireerd door het ontwerp van architect Jaap Bakema. Ook Kino 3 is een intieme zaal met 71 stoelen en zaal 4 is de mooie Black Box. Leuk eventje op de planning? De zalen (en het café en restaurant) zijn ook af te huren voor een vrolijke fuif.

Kino Rotterdam: Filmhuis en restaurant

Voor de film eet je heerlijk in het restaurant, waar de hedendaagse bistro’s van Parijs centraal staan. Ingrediënten van lokale leveranciers en vlees- en visgerechten sieren de kleine kaart die maandelijks wisselt. Alleen seizoensgebonden producten worden gebruikt in de bereiding van al het lekkers. Wij zijn vooral benieuwd naar de olijvencake, klinkt geweldig toch? Psst.. Van maandag tot en met woensdag kun je met de speciale Food & Film-bon voor 17 euro eten in het restaurant en daarna naar de film. Je koopt de bon twee uur voor de film aan de kassa.

Zoek je nog een leuke flexwerkplek? Overdag –  en ‘s avonds ook trouwens – kun je bij Kino je laptop openklappen. Bestel er een kop koffie (of wijn) mét een borrelhapje bij en het werken wordt een feestje. Kun je als je uitgewerkt bent direct doorrollen naar de film.

Waar: Gouvernestraat 129 – 133, Rotterdam
Website: www.kinorotterdam.nl

Als je toch naar Rotterdam gaat, heb je misschien ook zin in een high wine? Of een suikervrije snack

Beeld: Kino Rotterdam

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief