KitKat-winkel op Utrecht Centraal: maak je eigen KitKat

KitKat-winkel op Utrecht Centraal

De KitKat-winkel op Utrecht Centraal is open! In deze tijdelijke winkel kun je een special edition KitKat kopen én je eigen KitKat samenstellen, zodat je chocoladereep helemaal naar eigen smaak is.

KitKat-winkel op Utrecht Centraal

Tot en met zaterdag 23 december kun je bij de KitKat-winkel op Utrecht Centraal binnen hoppen. In de winkel kun je op een formulier jouw favoriete ingrediënten aanvinken en jouw eigen persoonlijke KitKat maken. Leuk als cadeautje óf voor in je eigen schoen natuurlijk. Eerst selecteer je jouw chocolade (puur, melk of wit), dan kies je 3 toppings (van marshmallow en knettersuiker tot caramel) en tot slot personaliseer je de verpakking. Je moet er wel even geduld voor hebben, want na het inleveren van het formulier duurt het zo’n 30 minuten voordat jouw eigen KitKat klaar is.

KitKat-winkel op Utrecht Centraal
KitKat Chocolatory

Weinig tijd of geen zin in keuzestress? Dan kies je een van de zes kant-en-klare special editions die je gelijk kunt afrekenen. Een doosje The Dutch bijvoorbeeld – met stroopwafel, pepernoten en karamelblokjes – kost €4,50.

KitKat The Dutch

Ik kon het niet laten om iets lekkers te kopen in de KitKat chocolatory. Omdat ik niet zoveel geduld heb, koos ik voor de limited edition. Die kun je tenminste gelijk meenemen. De keuze viel al snel op The Dutch: pepernoten, chocolade én caramel. Dat moet een feestje zijn!

KitKat-winkel op Utrecht Centraal

Heel eerlijk: ik vind €4,50 voor de limited edition KitKat wel een béétje duur. Maar het idee is leuk en het is een grappig kerstcadeautje. De limited editions zijn even duur als de KitKat die je helemaal naar eigen smaak ontwerpt. Ik vond The Dutch heel lekker! De ‘pepernoten’ leken alleen wel op schuddebuikjes, haha.

Waar: Utrecht Centraal
Wanneer: tot en met 23 december 2017
Open: maandag t/m vrijdag van 7.00 – 20.00 uur, zaterdag van 8.30 – 20.00 uur en zondag van 10.00 – 18.00 uur

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief