Knüss Winterfest in Utrecht

Kim kerst Element

Oké, oké het is pas over een maandje kerst, maar stiekem kunnen we niet wachten op de gezellige sfeer, het lekkere eten en de leuke uitjes. Het Knüss Winterfest tovert de binnenstad van Utrecht om tot winters paradijs.

Van 11 tot en met 13 december zijn er in de Utrechtse binnenstad kerstmarkten, winter workshops,  is er een schaatsbaan en is er het Allerhande Kerstfestival. Ook staat er op het Stadhuisplein, het Domplein, Mariaplaats, Janskerkhof en Museum Catharijneconvent een wensboom waar je jouw kerstgedachte in kunt hangen.

Natuurlijk onder het genot van kerstkransjes, glühwein en warme chocolademelk. In het Stadhuiskwartier is het feest voor de kids met de Outdoor Pubquiz, kerstmarkten zijn er in de Zadelstraat en de Twijnstraat en op de Mariaplaats is een streekmarkt. Genoeg te doen dus tijdens het Knüss Winterfest! Kijk hier voor het overzicht.

Waar: Binnenstad Utrecht
Website: www.bezoek-utrecht.nl/knuss-winterfest

 Beeld: Citystyleguide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply