Koffer Inpaktips van Florine Duif

Koffer inpaktips Florine Duif

Koffer inpaktips! Yes! In deze rubriek vragen we frequent flyers naar hún ultieme inpaktips voor een stedentrip. Wat nemen ze mee in hun koffer als ze op citytrip gaan? Hoe zorgen ze dat hun kleding niet kreukelt? En moeten we alles rollen of vouwen? Florine Duif van The Mompany en Florineduif.com deelt haar inpaktips!

Koffer Inpaktips van Florine Duif
Hoeveel items neem je mee op een stedentrip van drie dagen?

“Laten we het zo zeggen: ik denk meer in sets. Dus in verschillende items die zes sets kunnen maken plus twee paar badpakken of bikini’s. Aan schoeisel denk ik snel aan vier paar waarvan een paar slippers/sandalen, een paar trainers en twee paar hakken. Ligt er natuurlijk ook aan of ik naar een warme stad ga of een waar ik veel loop. Sigh… keuzes, keuzes 😉 Ik heb overigens wel weer zin om een leuke stad te ontdekken. Tips, anyone?”

Koffer inpaktips Florine Duif
Hoe zorg je dat je kleding niet kreukelt in je koffer?

“Ik rol altijd alles op. Van jurken en T-shirts, tot zijden blouses. Zo blijft het mooi en het neemt minder ruimte in beslag. Schoenen doe ik altijd aan de zijkant. Als er toch iets gekreukt is, hang ik het op in de badkamer terwijl ik heel heet douche. Doet wonderen.”

Wat zijn jouw tips om kledingsetjes te maken?

“Ik ga de avond van tevoren voor mijn kast staan en kijk per kledingstuk of het een kans heeft om meegenomen te worden. Vervolgens kijk ik wat erbij past. Dus een maxi dress is top, maar wat als het kouder wordt? Doe ik er dan een white tee onder of neem ik vest mee?”

Koffer inpaktips Florine Duif
Wat mag niet ontbreken in jouw trolley?

“Lenzen (nachtmerrie om ze te vergeten), face mist voor in het vliegtuig en ik neem – maar dit is vaak op lange vluchten – mijn eigen kruidenthee mee.”

Rol of vouw je je kleding op?

“They see me rollin’ ;)”

Koffer inpaktips Florine Duif
Hoelang doe je over het inpakken van je koffer?

“Ik doe het de avond ervoor en ben binnen een twintig minuten klaar. Maar, dan heb ik al wel ongeveer bedacht wat ik meeneem.”

Last but not least, wat is jouw ultieme inpaktip?

“Doe je schoenen altijd aan de zijkant. Tussen én in (ha!) schoenen kan ook nog van alles.”

Nog meer mooie outfits van Florine Duif bewonderen? Check dan haar Instagramaccount!

Beeld: Florine Duif

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief