Koffie en wijn bij Elize

Koffie en wijn bij Elize

Koffie en wijn? Jazeker! Bij het leuke Elize kun je van ontbijt tot borrel terecht. Het foodcafé aan de Mariaplaats in Utrecht heeft een heerlijk groot terras waar je elke zonnestraal meepakt, terwijl je van al het lekkers smult.

‘s Ochtends geniet je er van croissantjes met een heerlijke juice en ‘s middags strijk je er neer voor een goed glas wijn. Natuurlijk met de lekkerste hapjes voor bij de borrel en een gezellige sfeer. Binnen is het knus en geniet je van de rust, terwijl op het terras de drukte van de stad aan je voorbij gaat. Overigens kun je ook ‘s avonds iets van de ‘ontbijtkaart’ bestellen hoor. Alles moet mogelijk zijn, vinden ze bij deze hotspot.

Koffie en wijn bij Elize

Wél zin in koffie van Elize, maar geen tijd om dagelijks je shot ter plekke op te drinken? Dan neem je je koffietje gewoon to go. Ideaal voor onderweg naar je werk – maakt elke wandeling een stuk leuker – of op een bankje in het park. Alles is overigens vers en lokaal en soms huisgemaakt. Gezonde dingen hebben ze zeker, maar het gaat vooral om genieten (met taartjes bijvoorbeeld!). Dus wél glutenvrij brood, maar dan met huisgemaakte mayonaise.

Hier vind je nog meer tips voor een stedentrip naar Utrecht

Waar: Mariaplaats 44, Utrecht
Website: www.elize.cafe

Beeld: eigen & Elize

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply