Kortingscode voor Hot Flow Yoga

Kortingscode voor Hot Flow Yoga

Laatst vertelde ik voor het eerst over Hot Flow Yoga en ik heb een heel leuk nieuwtje. Ik heb namelijk een kortingscode voor je, waarmee iedereen 20{8b2d2b7742d064625dd675e455205c9f94af408606bf9775a4446b3a4a957abe} korting krijgt op een 10-rittenkaart!

Hot Flow Yoga

Mocht je het even gemist hebben, Hot Flow Yoga is een superfijne yogaschool in Amsterdam. Ze hebben drie vestigingen, in Zuid, de Rivierenbuurt en in de Jordaan, waar iedereen terecht kan. Yoga is tenslotte voor iedereen! Man of vrouw, dik of dun, stijf of flexibel. Klinkt goed toch? Mocht je er nog niet van overtuigd zijn dat het écht een sport is, dan moet je het helemaal uitproberen. Ik kan je verklappen: de workout doet meer voor je dan een rondje hardlopen door het dichtstbijzijnde park. Promised. Overigens kun je de workout zo zwaar maken als je zelf wilt, no worries. Als je een oefening niet kan of wil doen dan is dat absoluut geen probleem. En niemand kijkt er raar van op als je even uitgeteld op je matje ligt, been there done that.

Kortingscode voor Hot Flow Yoga

Kortingscode

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je Hot Flow Yoga zelf uitproberen? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik ben heel blij dat we jou korting op een 10-rittenkaart bij Hot Flow Yoga mogen aanbieden. And you, and you! Het enige wat je hoeft te doen is op de website www.hotflowyoga.nl een locatie te kiezen waar je de lessen wilt volgen en in het vakje ‘Promotion Code’ Citystyleguide in te typen et voilà! De 129 euro verandert in 100 euro. Scheelt toch weer. De kortingscode is de hele maand maart geldig. Zie ik je daar?

Locaties

Rivierenbuurt: Amstelkade 107A, Amsterdam
Zuid: Koninginneweg 221, Amsterdam
Jordaan: 1e Looiersdwarsstraat 17, Amsterdam

Website: www.hotflowyoga.nl

Beeld: Hot Flow Yoga Amsterdam

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply