Kunst en eerlijke koffie bij Keek

Kunst en eerlijke koffie bij Keek

De healthy hotspot van deze week is Keek! Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.

Dat de Domstad vol hippe tentjes en healthy adresjes zit, is geen geheim. Maar kende jij Keek in de Twijnstraat al? Nee? Gaan! Alles is er vers en zelfgemaakt, van de pannen soep tot de heerlijke taarten, koekjes, jam en hummus.

Kunst en eerlijke koffie bij Keek

Naast de pure biologische producten heb je altijd iets leuks om naar te kijken (en te kopen) aan de muur, elke zes weken wisselt de expositie aan de wand namelijk. Ook zijn er maandelijkse culturele activiteiten zoals concerten en verhalenavonden. Mocht je geen tijd hebben om uitgebreid te lunchen, ga dan voor een snelle healthy lunch (of koffie, of koekje, of…) naar de afhaalwinkel van Keek op de Oudegracht (nummero 362).

Heb je allergieën of speciale dieetwensen? Ook daar draait Keek de hand niet voor om. Zo is er altijd glutenvrij brood is huis en ook voor de plantaardige eters onder ons zijn er talloze opties.

Waar: Twijnstraat 23, Utrecht
Website: www.kunsteneerlijkekoffie.nl

Beeld: Keek

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief