Lakwerk Amsterdam: nail art concept salon

Lakwerk Amsterdam Jessica Scholten en Saar Koningsberger

Lakwerk Amsterdam is de splinternieuwe nail art concept salon van Jessica Scholten en Saar Koningsberger. Say what? Deze toffe nagelsalon middenin het centrum van Amsterdam – aan de Spuistraat – is er voor iedereen die graag mooie nagels heeft. En wie wil dat nou niet?

Ik ken nail art-specialist Jessica Scholten van mijn freelancewerk bij ProfNail – een vakblad voor nagelstylisten. En wat is ze leuk! Samen met Saar Koningsberger – die al twee jaar klant is bij Jessica – bedacht ze het concept. Bij Lakwerk staan kwaliteit en de mooiste creaties hoog in het vaandel en ben je verzekerd van unieke nagels. Ideaal voor een feestje óf voordat je op citytrip gaat. Want je kunt ervoor kiezen om een passend design te laten maken door Jessica of een van de andere nagelstylisten. Bij Lakwerk Amsterdam werken namelijk verschillende nagelstylisten die je op de website allemaal kunt bewonderen.

https://www.instagram.com/p/BijPxx_HNdB/?taken-by=jessicascholten_

Lakwerk Amsterdam

Saar Koningsberger ken je als presentatrice en actrice en het werk van Jessica Scholten kun je regelmatig bewonderen in modemagazines én op de catwalk. Saar: “In mijn vak speelt uiterlijke verzorging een grote rol. Toch is het lastig om de juiste mensen te vinden die continu hoogstaande kwaliteit bieden, zeker op het gebied van nagels. Er zijn salons genoeg, maar niet zo’n specialistische salon waar iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, die toe kan passen en ook kan adviseren op dat gebied.” Ze merkten allebei dat er nog geen plek in Amsterdam was waar alle kennis over nagels en de nieuwste trends en ontwikkelingen aanwezig is. Bij Lakwerk helpen de experts je met volle passie. 

A post shared by LAKWERK (@lakwerk) on

De Amsterdamse nail bar telt 40 vierkante meter, is lekker kleurrijk en is ingericht met designmeubels. Aan de Spuistraa, naast het mooie W Hotel. Welk design je ook bedenkt, de experts maken het. Zelf geen inspiratie? Dan weet ik zeker dat zij genoeg keuzemogelijkheden hebben voor je. Of je nu een mani of pedi laat doen – of allebei natuurlijk om helemaal fresh je vakantie in te gaan – het is een toffe ervaring. Je kunt kiezen uit 150 kleuren (gel)lak van de merken OPI, CND en Yinger.

A post shared by LAKWERK (@lakwerk) on

Boek je nail date

Wil jij ook fleeky nails? Vanaf 1 juni 2018 is Lakwerk geopend, maar je kunt nu alvast je nail date boeken. Je kunt een medewerker kiezen, een dienst (bijvoorbeeld gelpolish, nail art, etc.) en uiteraard de datum en tijd. Voor een gel polish in één kleur betaal je €30 en voor een design €45. Wil je je nagels door Jessica Scholten laten doen? Dan betaal je €40 euro voor een kleur en €80 voor een custom made design.

Open: vanaf 1 juni 2018
Waar: Spuistraat 219, Amsterdam
Website: www.lakwerk.com

Beeld: Lakwerk Amsterdam, foto van Jessica Scholten en Saar Koningsberger door Martin Sweers

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply