Lebua Sky bar, Bangkok

Please select a featured image for your post

Ok, die kleine tentjes in Bangkok waar je lokale drankjes en biertjes kunt drinken, zijn best aardig, maar soms wil je nét een beetje meer. Dan is er maar een plek in de Thaise hoofdstad die je echt niet mag missen. Doe je fancy kleding aan (slippers worden hier niet gewaardeerd) en neem de sky train (of taxi, wat maakt het uit) naar Lebua hotel.

Vervolgens stap je in de lift naar de 63e verdieping waar je wordt opgewacht door Thaise gastheren en –vrouwen (het zijn er veel!), die je meenemen naar de sky bar, de beste cocktailbar van Bangkok, misschien wel van heel Thailand. Een heerlijke cocktail in je hand, uitzicht over heel Bangkok en op de achtergrond muziek van een echte jazzband. Geen wonder dat hier ook gefilmd werd voor de film Hangover II.

Het is misschien allemaal een beetje gebakken lucht, maar wel hele leuke gebakken lucht. Je betaalt wat meer voor een cocktail, maar als je kijkt naar de hele setting, valt het allemaal best wel mee. De sky bar is gewoon een plek waar je geweest moet zijn. En ik kan je vertellen, de Hangovertini was quite nice!

Waar: The Dome at lebua, 1055, Silom Road, Bangkok
Website: www.lebua.com/sky-bar 

Tekst: Femke van Soest
Beeld: Lebua 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief