Lekker eten bij Pistache café

Lekker eten bij Pistache café

Organic, clean, vers én megalekker eten, daar staat Pistache café aan de Prinsestraat in Den Haag voor. En dat alles in een superleuk ingerichte lunchroom.

Het interieur is geweldig en de groene kleur past perfect bij het imago van Pistache. De gezonde en lekkere lunch eet je binnen of op het terras, of bestel je to go voor in de Paleistuin aan de overkant van de straat. Hou jij ook zo van alles wat ook maar iets van bladeren aan de muur (en op de kaart) heeft? Bij Pistache zit je goed. Lijsten met printjes, de toffe menukaart, houten tafeltjes, gezellige kussentjes en de lichtgroene kleur aan de wand, het klopt allemaal.

Lekker eten bij Pistache café

Om even terug te komen op het eten – heel belangrijk -, je kunt er de hele dag terecht voor ontbijt. Ook al heb je ver na twaalven trek in granola, kan gewoon. De broodjes zijn goedgevuld en er is keuze genoeg: van Club sandwich tot een Kids sandwich. Aanrader: sandwich carpaccio. Overigens kun je ook gegrilde broodjes, panini’s, salades en healthy & cheatday cakes bestellen. Yummy!

Waar: Prinsestraat 134, Den Haag
Website: www.pistachecafe.nl

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief