5 leuke boetiekjes in Utrecht

Leuke boetiekjes in UtrechtLeuke boetiekjes in Utrecht? Check! Bij deze winkels koop je gegarandeerd de leukste items, voor jezelf óf als cadeautje. We maakten een lijstje met 5 leuke boetieks, in willekeurige volgorde!

5x Leuke boetiekjes in Utrecht
1: My Jewellery


In deze fijne boutique shop je niet alleen ‘jewellery’ maar ook hele toffe kleding. Gezellige prints (hoi luipaard) en mooie stoffen wisselen af met horloges, schoenen en jassen. My Jewellery vind je aan het Oudkerkhof, vlak bij het ‘bekende’ centrum. Tijdens je weekendje Utrecht is deze straat én shop niet te missen.
Oudkerkhof 5, Utrecht
www.my-jewellery.com

2: Atelier Ohlala

leuke boetiekjes in Utrecht
Stationery, interieurspullen en fijne sieraden, het ontbreekt nergens aan bij Atelier Ohlala. De boutique is niet goed voor je portemonnee (je wil álles, wedden?), maar wel voor je humeur. Want wat is het er mooi. Notitieboekjes, armbandjes, oorbellen, kaartjes, je vindt er leukste cadeaus voor iedere gelegenheid.
Kintgenshaven 1A, Utrecht
www.atelierohlala.nl

3: La Palmerie

Leuke boetiekjes in Utrecht
In ons lijstje met leuke boetiekjes in Utrecht mag ook La Palmerie niet ontbreken. Deze hotspot aan de Schoutenstraat zit barstensvol mooie merken. Zo shop je er Yaya, Pom, Goosecraft en nog veel meer leuks. Ook kun je er terecht voor stylingadvies en ga je altijd met een goed humeur (want nieuwe outfit) naar buiten.
Schoutenstraat 14, Utrecht
www.lapalmerie.nl

4: All the Luck in the world

Leuke boetiekjes in Utrecht
Update 24/2/18: helaas is All the luck in de World aan de Zadelstraat in Utrecht permanent gesloten en dus niet meer te bezoeken. 
De allerleukste sieraden hebben ze bij All the Luck in the world. In het schattige boetiekje aan de Zadelstraat zijn vooral de sieraden favoriet. Het personeel is overigens ook superaardig. Ik ben al heel lang op zoek naar een kleine bliksemschicht-oorbel in het zilver (tips? let me know!) en bij All the Luck in the world noteerden ze mijn nummer voor als ze ze zouden bestellen. Ik werd gebeld, maar ze waren er alleen in het goud helaas. Stiekem heb ik nu een beetje spijt dat ik die niet gekocht heb…
Zadelstraat 15, Utrecht
www.alltheluckintheworld.nl

 5: Paperbird Concept Store

Leuke boetiekjes in Utrecht
De gezellige concept store Paperbird (in dezelfde straat als My Jewellery) is er eentje om te onthouden. Je shopt er merken als Ichi en Catwalk Junkie, maar ook toffe minder bekende brands. Van blousjes tot rokjes en van woon accessoires tot boeken, Paperbird has it all. Benieuwd naar de boeken? Hele toffe reisboeken met stadsgidsen, kookboeken en het ‘Bucketlist Boek’.
Oudkerkhof 40, Utrecht
www.paperbirdconceptstore.com

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld leuke boetiekjes in Utrecht: My Jewellery, Atelier Ohlala, La Palmerie, All the Luck in the World, Paperbird Concept Store 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply