Leuke pop-up store: Sofacompany

Leuke pop-up store: Sofacompany
In Amsterdam zit sinds kort een wel heel leuke pop-up store! Bij Sofacompany aan de Overtoom kun je tot eind 2016 uitgebreid banken bekijken (lees: zitten), voelen én zelf je meubel ontwerpen!

Sofacompany is een online meubelwinkel mét een ‘echte’ winkel in Arnhem en sinds maart een pop-up store in Amsterdam. Je shopt er Deens design met een afspiegeling van nieuwe trends met een knipoog naar het verleden. Wat je er zoal kunt vinden? Banken, stoelen, kussens, hockers, kindermeubels (heel schattig!) en zelfs een daybed.

Leuke pop-up store: Sofacompany

Zelf ontwerpen is natuurlijk het allerleukste en daarom kun je je favo model, stofkleur, knoopkleur en pootjes bij elkaar zoeken om zo het mooiste meubel te creëren. Je kunt uit maar liefst 1500 combinaties kiezen en je ontwerp direct online bekijken. Wil je de stoffen voelen of weten hoe die ene bank zit? Loop dan gewoon even de pop-up store binnen!

Leuke pop-up store: Sofacompany

Vanmorgen was ik bij Sofacompany om mijn eigen Mood Inspiration Corner te maken. Ik koos voor de gele tweezits en de grijze hocker. Wat vinden jullie van het resultaat?

Waar: Overtoom 339, Amsterdam
Website: www.sofacompany.com

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief