Leuke winkels in Barcelona

Leuke winkels in Barcelona

Tips voor leuke winkels in Barcelona? Check! Bij deze boetiekjes scoor je tijdens je citytrip de meest originele items!

Leuke winkels in Barcelona
Chez Paulette

Leuke winkels in Barcelona Chez Paulette
Bij Chez Paulette is alles handgemaakt, van de stadstekeningen tot de sieraden. De Franse eigenaresse zit zelf ook niet stil en maakt eigenhandig de sjaals en een aantal oorbellen uit de collectie. In het gezellige boetiekje slaag je altijd voor sieraden, fashion items en canvastassen. Je hopt er zo even binnen na je bezoek aan het strand, ideaal!
Carrer De La Comtessa De Sobradiel 5
www.chezpaulettebarcelona.com

La Tercera

Leuke winkels in Barcelona La Tercera
Voor mooie kledingstukken, leren handtassen én interieurspullen moet je bij La Tercera zijn. In de winkel (en tevens showroom) maken ze overigens alle kleding die er hangt zelf. In de store is een kleine fabriek, waar een aantal kledingstukken direct gemaakt worden. De rest wordt op een andere locatie gemaakt. Leuk om te zien en je scoort er mooie, originele items.
Carrer del Brosolí 4, Barcelona
www.namebcn.com/latercerashop

MS Barcelona

Leuke winkels in Barcelona MS
MS Barcelona komt van de naam van oprichtster Mariona Santpere, die haar inspiratie uit haar reizen over de hele wereld haalt. Eerlijke handel, kwaliteit en details staan in deze boetiek centraal. Zelf was ik gelijk fan van de ringen in de winkel. Heel mooi, fijn en veel verschillende soorten. Erg leuk om meerdere ringen met elkaar te combineren en helemaal niet duur. ‘Inspired from the world. Based in Barcelona.’
Carrer d’En Giralt el Pellicer 16, Barcelona
www.marionasantpere.com

Madam Pum Pum

Leuke winkels in Barcelona Madam Pum Pum
Mooie merken en betaalbare mode, daarvoor moet je tijdens je stedentrip langs bij Madam Pum Pum. Een overzichtelijke winkel, met rekken vol kleding. Maar niet te vol, van elk item slechts een paar maten. Geen honderden. Ook tassen, schoenen en sieraden koop je hier.
Carrer de Bonavista 16, Barcelona
www.madampumpum.com

En als je honger krijgt na al het shoppen, dan vind je de lekkerste tapasrestaurants in Barcelona in dit artikel!

Beeld: CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

7 reacties

    Leave a Reply