Lollapalooza Berlin 2018 – festival line-up

Lollapalooza Berlin reuzenrad en festivalgangers

Lollapalooza Berlin 2018 staat begin september bovenaan op mijn festival agenda, nadat ik wat food festivals in Nederland heb bezocht! Op 8 en 9 september vindt Lollapalooza plaats op het Olympiapark en -stadion in Berlijn. Hoe tof is dat?!

Festival Lollapalooza Berlin 2018

Ik ben eigenlijk zelf nog nooit op een festival in het buitenland geweest en daarom heb ik extra veel zin in Lollapalooza. Natuurlijk ook omdat er grote namen staan, de sfeer er heel goed schijnt te zijn en – halló – het is in de supertoffe stad Berlijn! Natuurlijk gaat een festival tripje gepaard met het bezoeken van wat hotspots in Berlijn.

Lollapalooza Berlin 2018 festivalgangers met bellenblaas

Line-up Lollapalooza

Benieuwd naar de line-up van Lollapalooza Berlin 2018? The Weeknd, David Guetta, Kygo, The National, Armin van Buuren, Imagine Dragons, Kraftwerk 3D, allemaal staan ze in het tweede weekend van september op het festivalterrein. Voor alle namen bekijk je de hele line-up op de website van Lollapalooza Berlin. Dan kunnen we het mooi nog even hebben over de Weingarten die er is. Naast de vier grote venues is dit de place to be om onder het genot van een regionaal wijntje even uit te rusten en te genieten van Berlijn.

Het Olympisch Park en het prachtige Olympiastadion is per openbaar vervoer goed te bereiken en ligt lekker centraal. Dat  Michael Jackson en The Rolling Stones hier ook hebben gestaan, maakt het extra bijzonder. Ook de WK Voetbal finale in 2006 werd op deze locatie gehouden.

Lollapalooza Berlin 2018 bar

Tickets Lollapalooza Berlin 2018

Je tweedaagse ticket koop je voor €139, dagkaarten zijn €79. Ga je met kids onder de 10 jaar? Dan heb je geluk, want deze tickets zijn precies €0. Zijn ze al iets ouder? De junior tickets (11-14 jaar) zijn voor €30 beschikbaar. Tickets koop je op de website van Lollapalooza Berlin, daar vind je eveneens de festivalplattegrond en de complete line-up. 

Ga jij ook naar Lollapalooza Berlin dit jaar? Stuur mij dan even een berichtje op Instagram, dan kunnen we meeten. Lijkt me leuk!  

Waar: Olympiastadion & Olympiapark Berlin 
Wanneer: 8 & 9 september 2018
Website: www.lollapaloozade.com

Beeld Lollapalooza Berlin: Lollapalooza Berlin, Johannes Riggelsen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply