London Guide

London Guide

London is always a good idea! Natascha Droste was met Pasen in Londen en maakte deze London Guide voor ons!

Blues Kitchen

London GuideIn Shoreditch, een ruige wijk in London, ontmoet je de vintage wereld van soul, blues en rock ‘n roll in Blues Kitchen. Brunchen, lunchen of dineren en tot middernacht swingen op funk ’n soul!
134-146 Curtain RD Shoreditch, Londen
www.theblueskitchen.com

Hoxton Grill

London Guide

Socializen in een klassieke Amerikaanse grill, bar én lounge in het hart van Shoreditch. Tip: de spareribs!
81 Great Eastern Street, Londen
www.hoxtongrill.com

Sketch

London Guide
Zara, Mango, Abercrombie & Fitch; na een shopping day is het heerlijk even uit te rusten. Dat deden wij in het hart van Londen waar we een andere wereld binnenstapte: Sketch. Ik ga niet te veel verklappen, maar dit is een ware belevenis! Neem plaats in het café en ga op zoek naar het toilet: Alice in Wonderland wordt werkelijkheid.
9 Conduit Street, Londen
www.facebook.com/sketch.Mayfair

The Folly

London Guide
Een carrière in London heb je zo voor elkaar. De vraag naar Nederlanders is groot en mensen switchen continu van job. Want tja… in zo’n grote stad kan het altijd beter. Dit merk je dan ook in de drukbezochte kroegen die al rond de klok van zeven volstromen met mensen die een hapje willen eten of gelijk de dansvloer opduiken. De keuken is smaakvol en wat een heerlijke after work vibe hangt er in The Folly.
41 gracechurch street, Londen
www.thefollybar.co.uk

Ook vorig jaar bezocht Natascha deze mooie stad, de adresjes die zij toen tipte lees je hier.

(Tekst:Natascha Droste, foto’s: Natascha zelf en Sketch)

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

4 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief