Los Feliz Albert Cuyp – Mexicaans restaurant Amsterdam

Los Felix Albert CuypHet kleurrijke kleine Los Feliz is een superleuk Mexicaans restaurant in Amsterdam. De muren hebben gezellige pastelkleuren, de menukaart is heel creatief en het eten is er – niet geheel onbelangrijk – heerlijk.

Eten bij Los Feliz Albert Cuyp

Zin om te brunchen? Check! Ook voor diner en cocktails ben je bij Los Feliz Albert Cuyp op de goede plek. Hoe lekker is het om direct na het winkelen neer te ploffen in Mexicaanse sferen. Voor brunch heeft Los Feliz chili cheese fries & eggs, omeletten, maar ook burrito’s en French Toast.

nacho's Los Feliz

Pak je het nog serieuzer aan, ga dan voor het diner. Brood met aioli en nacho’s vooraf en tortas, tostadas, quesedila’s en burrito’s als hoofdgerecht. Zorg dat je met een groep gaat, dan kun je van alles wat proeven. Want het is veel en het vult, precies zoals Mexicaans eten hoort te zijn. Ook de enchilada’s en fajita’s zijn heerlijk. Alles is overigens te bestellen in verschillende smaken. Met onder andere kip, vis of vegetarisch. Voor ieder wat wils.

Burrito Los Feliz Mexicaan Amsterdam

Zodra je binnenstapt bij Los Feliz word je direct vrolijk door het interieur. Het Mexicaanse restaurant zit in een oud-brandweergebouw. Het ‘Cali Mex food’ en het interieur is geïnspireerd op LA en de vrije, zonnige tijden daar. De muren kleuren roze, geel en blauw en de tegeltjes op de vloer brengen je direct in je vacation mood. Daar helpen de cocktails overigens ook heel goed bij.

Menukaart Los Feliz Mexicaans restaurant

Van verschillende soorten Margarita tot Bloody Mary en Mimosa. Voor sterker geschut zijn er tequila’s. Liever geen alcohol? Neem dan – net als wij – de verse limonade. Fresh lemonade klinkt trouwens wat minder suf, want lekker dat het was. Wel even reserveren van tevoren bij Los Feliz Albert Cuyp, want het restaurant is not so big.

Etos smakelos!

Menukaart Los Feliz Albert Cuyp

Waar: Albert Cuypstraat 88, Amsterdam
Website: www.losfeliz.nl

Let’s get social!
Volg jij CityStyleGuide al op Facebook, Insta Stories en Instagram? Ik zie je daar!

Beeld: Los Feliz & CityStyleGuide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply