Lunchtip: Zest for life

Lunchtip: Zest for life
Natuurlijk zijn er talloze lunchtentjes in Amsterdam, maar Zest for Life is er zeker een om vaker te bezoeken. Wij zijn gevallen voor de banana cashew pancakes, die zijn to die for!

Lunchtip: Zest for life

Afgelopen zondag lunchte ik met twee vriendinnen bij het raw food café van Zest. Na er veel – alleen maar goede verhalen – over gehoord te hebben, was het tijd om de lekkere suikervrije kaart zelf te ervaren. Alles is to go or to stay én naast suikervrij ook gluten- en zuivelvrij. Zest is rauw, veganistisch en alles is homemade.

Lunchtip: Zest for life

De knusse lunchroom beschikt niet alleen over fijne ontbijt- en lunchgerechten (van granola tot een raw hamburger), maar ook over lekkere sapjes vol vitamientjes. Boven het café van Zest for life kun je overigens verschillende gezondheidsbehandelingen en massages ondergaan. Zo sla je gelijk twee vliegen in een klap. Natuurlijk kun je ook alleen naar de lunchroom gaan (zoals wij) of alleen voor een massage bij Zest komen. It’s up to you!

Open: Dinsdag t/m zondag
Waar: Van Baerlestraat 45, Amsterdam
Website: www.zestforlife.nl

Beeld: eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief