LX Factory in Lissabon

 LX Factory in Lissabon

Oké toegegeven, je moet er wel even naar zoeken. Maar als je LX Factory in Lissabon gevonden hebt, dan is alles weer goed. Net als de wandeling erheen. Wij combineerden het met een bezoekje aan de winkel Pastéis de Belém (superlekkere gebakjes!).

 LX Factory in Lissabon

Na de fijne gebakjes in Belém, gingen we op naar LX Factory! In het ’mini-dorpje’ komen food, art en fashion samen. Je herkent de factory aan de poort waar de naam in grote letters op staat. Eenmaal binnen ben je op een terrein met veel robuuste gebouwen met daarin schattige winkeltjes en gezellige eettentjes. Ook is er zelfs oude container omgetoverd tot kiosk, tijdschriften, kranten en canvas tassen sieren deze bijzondere store.

 LX Factory in Lissabon

Wij eten een hamburger op een van de terrassen die LX Factory rijk is. Bij Burger Factory kun je kiezen uit een heleboel burgers – what else? – van vlees met brie en parmezaanse kaas tot salami. The food wordt superleuk gepresenteerd en het personeel is erg aardig. Naast al het eten, staat LX Factory ook in het teken van design, fotografie, muziek en mode.

Waar: R. Rodrigues de Faria 103

Website: www.lxfactory.com

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief