Maaltijdsalades bij Venkel  Maaltijdsalades bij Venkel in Amsterdam

De healthy hotspot van deze week is Venkel in Amsterdam. Elke vrijdag komt er een hotspot op het gebied van health online. Of het nou een restaurant met biologisch eten is, een nieuwe yogaschool of een sapjesbar is, elke week vind je hier een nieuwe healthy hotspot die je niet mag missen.

Maaltijdsalades bij Venkel

Deze fijne saladebar in hartje Amsterdam is geliefd bij velen. Ook Jet van Nieuwkerk komt er maar al te graag, vertelde ze ons in dit interview. De salades bij Venkel worden gemaakt met groenten van biologische boeren uit de buurt. De lokale producten waarmee de salades aangevuld worden, worden gemaakt in eigen stad. Benieuwd naar het verhaal achter jouw salade? Bij Venkel vertellen ze maar al te graag over het verhaal achter de ingrediënten!

 Maaltijdsalades bij Venkel in Amsterdam

Nu ben je natuurlijk wel een beetje benieuwd wat er dan zo allemaal geserveerd wordt. Bloemetjes en preitjes – alleen al voor de namen wil je erheen – is een salade met rode linzen, prei, bloemkool komkommer, rozijnen en cashew. Waar rook is, is kip bestaat uit – jawel – gerookte kip, kikkererwten, Chinese kool, druiven, pistachenoten en bieslook en Venkels frisse duik is een salade van Beluga linzen, komkommer, watermeloen, venkel, munt, koriander, feta en amandel. We zullen niet alles verklappen, maar je kunt ook je eigen salade maken waarbij je de bladsla, vulling en toppings zelf mag kiezen. Feestje!

Afhalen kan overigens ook, da’s heel normaal. Even bellen van te voren en je bestelling staat klaar als je arriveert, wel zo handig als je haast hebt maar tóch gezond wilt eten.

Waar: Albert Cuypstraat 22, Amsterdam

Website: www.venkelsalades.nl

Beeld: Venkel

Delen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief