MAAS Bar & Kitchen in de Maasstraat

MAAS

MAAS Bar & Kitchen is de nieuwe place to be voor lunch, borrel en diner in de Maasstraat. Deze straat in de Rivierenbuurt in Amsterdam zit barstensvol leuke tentjes en sinds kort heeft ook MAAS haar deuren er geopend.

MAAS Bar & Kitchen

Lunchen met Shakshuka: een eiergerecht met tomaat, ui, paprika en vers geroosterd brood, hangop met granola (all day) of gepocheerde eitjes, bij MAAS is het nooit saai. Dineren doe je er met megalekkere hamburgers – inclusief friet van Frites uit Zuyd – of bijvoorbeeld een lekkere courgetti. Keuze genoeg in ieder geval bij deze nieuwe aanwinst voor de Maasstraat.

MAAS

Borrelen kan er ook heel erg goed. Zo hebben ze Lilliyin Enderlé (manager van cocktailbar NJOY) gestrikt voor de cocktailkaart, dus ook met de shakes zit het meer dan goed. Voor MAAS zijn er nog meer bekende namen, want topkok Edwin Sander (van Food Creativ) stelde het menu samen. Edwin kun je onder andere kennen van het geintje van het restaurant zonder personeel. 

Borrel bij MAAS

Terug naar de borrel. Niet alleen zijn cocktails zijn finger licking good, ze worden ook nog eens prachtig geserveerd. En dat in een tof interieur. Je ploft neer op een van de loungebanken, zit aan de hoge tafels óf je kiest voor de window view en tuurt lekker naar buiten onder het borrelen. Vergeet vooral de Kellenaers bitterballen er niet bij te bestellen. Zo lekker!

MAAS

Waar: Maasstraat 18, Amsterdam
Open: Zondag t/m maandag van 11.00 – 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 – 03.00 uur
Website: www.barkitchenmaas.nl

Dat de Maasstraat vol leuke hotspots zit, dat moge duidelijk zijn. Zo shop je de leukste items bij WEN conceptstore en kun je niet naar huis zonder een ijsje bij IJsland Smaakmakers gegeten te hebben. 

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld: MAAS Bar & Kitchen 

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief