Madam Pancake Amsterdam

Madam Pancake Amsterdam avocado bacon

Madam Pancake is de nieuwste hotspot in Amsterdam voor pannenkoeken! Zoete en hartige pannenkoeken met verrassende ingrediënten sieren de kaart. Van speciale breakfast pancakes ‘egg benedict’ met ham, gepocheerde eieren en Hollandaisesaus tot een meergranen variant met blauwe bessen. 

Het is altijd tijd voor Madam Pancake

Van 9.00 uur ‘s ochtends tot 21.00 uur ‘s avonds (vrijdag en zaterdag zelfs tot 22.00 uur) kun je je buik vullen met de lekkere pannenkoeken van Madam Pancake. De American pancakes hebben everything you wish for. Van dagvers fruit, kleurrijke sauzen en huisgemaakte siropen tot bacon en hummus. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Madam Pancake heeft het. Dé chefkok van deze verrukkelijke pannenkoeken is Mohamed Mahraoui, die je kunt kennen van restaurant Bo Cinq in Amsterdam. Zijn intentie: de American pancake naar een hoger niveau tillen.

Madam Pancake Amsterdam

All day pancakes

Dat niveau is zeker gelukt. Er is een menu met breakfast specials en een kaart vol met all day pancakes. Wat denk je van de mr. scramble (scrambled egg, gerookte zalm) als ontbijt? Of de Peanut Banana met pindakaas, banaan en chocoladevlokken? Feestje toch! Liever een bowl for breakfast? Kan ook! Bijvoorbeeld met avocado, lime, havermout, aardbeien en amandelschaafsel.

Op de All Day kaart vind je onder andere The Hangover pancake met bacon, worstjes en ui, de Mama Mia met mozzarella, tomaat en basilicum en de Red Crush met dragon fruit, frambozen, aardbeien en amandelschaafsel. Yum!

Madam Pancake pannenkoeken

Bij deze hotspot op de Wallen in Amsterdam kun je zeven dagen per week terecht voor ontbijt, lunch en diner. Je drinkt er koffie, thee, juices, bier, wijn of heel fancy een cocktail of gin tonic bij.

Waar:  Lange Niezel 18, Amsterdam
Website: www.madampancake.com

Beeld: Madam Pancake 

Lees ook: Pancakes Amsterdam: Hier eet je de lekkerste pannenkoeken.

Let’s get social! Volg jij CityStyleGuide al op Facebook en Instagram? Ik zie je daar!

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply