Magnolia Bakery

Bakery
Yummy! Hou jij ook zo van cupcakes? Voor de beste cupcakes ter wereld moet je naar Magnolia Bakery in New York.De cupcakes kun je op verschillende plekken kopen, maar de leukste blijft toch wel de Magnolia Bakery aan Bleecker Street. Niet alleen door de leuke wijk (Greenwich Village), maar ook omdat deze vestiging in Sex and the City voorkomt. Aanrader!

Magnolia Bakery
Superveel soorten, smaken en decoraties sieren de bakkerij. Elke smaak die je je maar kunt bedenken hebben ze. Dat maakt de keuze wel ietwat lastig, maar reden te meer om een paar mee te nemen. Je moet tenslotte wel het verschil proeven hé. Jarig, of trek in iets anders dan een cupcake? Ook de taarten zijn geweldig. Enjoy!

MagnoliaBakery
Sinds 1996 is Magnolia Bakery een begrip. Wat begon met een klein winkeltje, is nu uitgegroeid tot een succesverhaal. Ook in Bloomingdale’s (1000 Third Avenue NY), Rockefeller Center, Upper West Side en Grand Central Terminal kun je terecht voor de famous cupcakes. Naast New York vestigt Magnolia Bakery ook in Chicago en Los Angeles. En buiten the US in Beiroet Dubai, Koeweit, Quatar, Abu Dhabi.

Magnolia
Magnolia Bakery, www.magnoliabakery.com

Beeld: Magnolia Bakery

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

1 reactie

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief