MaMa Kelly Olympisch Stadion Amsterdam

MaMa Kelly Olympisch Stadion Amsterdam

MaMa Kelly Amsterdam opent binnenkort haar roze deuren in het Olympisch Stadion! Als je van design, roze én lekker eten houdt (duh), dan moet je zeker zorgen dat je een tafeltje bij deze nieuwe hotspot in town reserveert. Reserveren bij MaMa Kelly Amsterdam kan vanaf maandag 13 november 2017.

MaMa Kelly Olympisch Stadion Amsterdam

Het bijna 1000 vierkante meter roze restaurant is bijna klaar voor de opening in november 2017. Wat begon met MaMa Kelly Den Haag – een andere toffe inrichting – is nu uitgegroeid tot tweede locatie in Amsterdam. En wat voor een! Het knalroze pand heeft vier etages die split level zijn opgebouwd. Alle vier de ruimtes krijgen hun eigen stijl en naast al het roze wordt er messing, eikenhout en leer gebruikt. MaMa Kelly Den Haag is de succesformule van Rein en Willemien Rambaldo, Singha Witteman en Bas Bloemink. Zij waren al een lange tijd op zoek naar een geschikte locatie voor de tweede vestiging en die is gelukkig gevonden in Amsterdam.

Menu MaMa Kelly Amsterdam

Ook hier is het menu simpel: kip of kreeft. Je mag alleen komen als je dat lust. Grapje natuurlijk, er zijn genoeg andere mogelijkheden. Maar kip en kreeft staan er centraal, net als in Den Haag. Beide specialiteiten worden op verschillende manieren geserveerd en als we naar de locatie in Den Haag kijken dan kan het niet anders dan héél erg lekker zijn. Ben je vegetariër en eet je liever geen vis en vlees? Dan zijn er genoeg andere lekkere gerechten waar je uit kunt kiezen.

MaMa Kelly Olympisch Stadion Amsterdam
Design MaMa Kelly

Het opvallende roze interieur van MaMa Kelly kan je niet ontgaan zijn. Mij deed het persoonlijk denken aan Sketch in Londen, waar je een after noon tea in een totaal roze restaurant nuttigt. Hoe leuk is het dat we nu een stuk dichterbij huis in zo’n geweldig pink interieur kunnen eten. En – eerlijk is eerlijk – MaMa Kelly ziet er misschien nóg wel iets leuker uit. Want niet alleen alles is roze er zijn ook hele gezellige zitjes gecreëerd en de bar is het stralende middelpunt. Zoals eigenaar en ontwerper Rein Ramblo zegt: “Pink is not a color, it’s an attitude’.

De Horeca Fabriek

De Horeca Fabriek is een interieurontwerp- en conceptbureau voor de horeca, waar Rein Rambaldo ook eiegnaar en creative director van is. Voor het opvallende interieur van MaMa Kelly Amsterdam liet hij zich inspireren door een piepklein roze winkeltje in New York op aanraden van zijn vrouw en business partner Willemien.

MaMa Kelly Olympisch Stadion Amsterdam
Reserveren MaMa Kelly Olympisch Stadion Amsterdam

Reserveren bij MaMa Kelly in het Olympisch Stadion in Amsterdam kan dus vanaf maandag 13 november via deze link. Vanaf 13 november kun je iedere maandag om 9.00 uur reserveren voor de week erna voor een plekje in dit restaurant tijdens je weekendje Amsterdam.

Waar: Olympisch Stadion 35, Amsterdam
Open: zondag t/m vrijdag van 11.00 – 00.00 uur, zaterdag van 11.00 – 01.00 uur
Wanneer: vanaf maandag 13 november 2017 (verwachte openingsdatum)
Website: www.mama-kelly.nl

Let’s get social!

Volg je CityStyleGuide al op Instagram Stories, Instagram en Facebook? Ik zie je daar!

Beeld MaMa Kelly Olympisch Stadion Amsterdam: De Horeca Fabriek

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply