Mamma’s in Edinburgh

 

Mammas Edinburgh

Ben je op stedentrip naar Edinburgh, heb je mega-honger en moét je gewoon pizza? Snappen wij! Bij Mamma’s Pizza & Panzerotti in Old Town eet je heerlijke pizza’s. Van de Club Med (olijven, knoflook, sla en parmezaanse kaas) tot de B.B. King met kip, bacon en barbecuesaus!

Je kiest zelf het formaat (van small tot extra large) van de pizza en maakt je keuze uit het vaste assortiment of stelt je eigen samen. De create your own bevat sowieso kaas en tomaat, de toppings kun je zelf uitkiezen. Wat een feest!

Bij Mamma’s hebben ze overigens ook glutenvrije pizza’s. Kies je dan ook nog eens voor veel groenten en weinig kaas, dan heb je wat ons betreft een fijne gezondere variant! Wil je helemaal healthy doen (kan dat in een pizzarestaurant?), ga dan voor de mango & rocket salad, een groene salade of de caesar salad. Wel met de tonijnsteak natuurlijk!

Waar: 30 The Grassmarket, Edinburgh
Website: www.mammas.co.uk

Beeld: Citystyleguide

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply