Mooi weer Bar

Mooi weer Bar
Een bar waar het áltijd mooi weer is? Check! De Mooi weer Bar in Amsterdam-Noord is namelijk alleen geopend bij 20 graden of meer. Ideaal!

Op het terras van de Kromhouthal kun je heerlijk borrelen aan het IJ, mét zekerheid van een zonnetje. De Mooi weer Bar is een pop-up terras en alleen geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, mits het mooi weer is. Voorwaarden? 20 graden of meer én zon.

Mooi weer Bar

Je kunt rekenen op speciaalbier van Oedipus, ‘mooi weer’ wijnen van Grape District, muziek van lokale artiesten en uitzicht op de skyline van Amsterdam. Vanaf morgen (9 juli) tot en met 28 augustus is deze toffe pop-up bij mooi weer geopend. Op de Facebookpagina worden de openingsdagen – uiterlijk – drie dagen van tevoren gecommuniceerd.

Waar: Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
Open: Van donderdag t/m zondag, vanaf 20 graden
Website: Facebookpagina

Beeld: Mooi weer Bar & eigen

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

Nog geen reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief