Morgan & Mees, Amsterdam

Morgan & Mees

Een lekker plekje om te slapen, wat te eten of een drankje te doen, je doet het allemaal bij de Amsterdamse hotspot Morgan & Mees. Het hotel-restaurant vestigt zich in een prachtig gerenoveerd historisch gebouw – met een moderne twist – in Amsterdam West.

Morgan & Mees

Denk je eens in: een inloop regendouche, luxe beddengoed, een eiken vloer en bovenal een sophisticated look waar natuurlijk licht naar binnen schijnt. Boutique hotel Morgan & Mees bevat 9 kamers en suites, die allemaal uniek zijn.

Morgan & Mees

Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (klassieke gerechten uit de Mediterrane keuken). Het pure en authentieke eten wordt klaargemaakt in de open keuken.
Zo geniet je van oesters, mosselen of een fijne burger en – uiteraard – een goed glas wijn terwijl je uitkijkt op de tuin. Dat glaasje vino is overigens ook te drinken in de bar, die evenals het restaurant dagelijks geopend is. Wij weten wel wat we dit weekend gaan doen!

Waar: Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam
Website: www.morganandmees.com

Beeld: Morgan & Mees

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

3 reacties

    Leave a Reply

    Over City Style Guide

    Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

    Latest Posts
    Nieuwsbrief