Mossel & Gin, Amsterdam

Mossel&Gin

Klassieke mosselen, mosselen met roquefort, Thaise mosselen; bij Mossel & Gin zit je goed. Ook voor een lekkere gin overigens. Ze specialiseren zich bij deze hotspot in het bereiden van – uiteraard – mosselgerechten en het schenken van de meest bijzondere gin tonics.

Op de kleine kaart staan ook genoeg andere seafood-gerechten (kreeft, haring, makreel, garnalen en oesters) en een lekkere caesar salade. En dat alles voor een klein prijsje: voor mosselen geserveerd met friet, salade en brood betaal je €15.

Mossel&Gin

De foodbar is ook een ster in het creëren van suprising lekkere gin tonics. Zelf een keertje langs? Het Westergasterrein bleek de ideale locatie voor Mossel & Gin (mét zonnige tuin). Cheers!

Mossel&Gin

Waar: Gosschalklaan 12 (Westergasterrein)
Website: www.mosselengin.nl
Open: dagelijks van 17.00 – 24.00 uur, op maandag gesloten

Beeld: Mossel & Gin

Kim

Hoi! Ik ben Citystyleguide.nl begonnen omdat ik de leukste adressen om te eten, drinken, winkelen en slapen voor jouw stedentrip met je wil delen. Dan hoef je zelf geen uren te zoeken: win-win! Ook geef ik handige reistips, schrijf ik columns én vertelt iedere woensdag een inspirerend persoon over zijn of haar favoriete hotspots. Enjoy!

2 reacties

Leave a Reply

Over City Style Guide

Geen geijkte adressen en toeristische trekpleisters op CityStyleGuide, maar verborgen boetiekjes en lokale restaurants. Ook hotspots, handige reistips, travel essentials en inspirerende interviews met frequent flyers ontbreken niet. Op CityStyleGuide zie je in één oogopslag over welk land een artikel gaat, zoek je eenvoudig naar de hidden gems voor jouw stedentrip en lees je iedere woensdag over de acht favoriete hotspots van een inspirerend persoon. Van Amsterdam tot Tokio.

Latest Posts
Nieuwsbrief